• Odabrali smo tri zgodna prijenosnika s cijenom nižom od 4000 kuna
  • Prijenosnici iz serije IdeaPad nude dobar omjer cijene i kvalitete
  • Sva tri odabrana modela dostupna su uz mogućnost otplate na rate i besplatnu dostavu

Notebook računala iz serije IdeaPad s nama su već dugo - prvi modeli najavljeni su još u siječnju 2008. godine. Riječ je, dakle, o jednoj od najdugovječnijih serija laptopa na svijetu koja je uspjela nadživjeti ne samo gašenje drugih serija u sklopu Lenova već i linija laptopa drugih proizvođača. Svoju dugovječnost dobrim dijelom može zahvaliti tomu što u Lenovu često uspiju pogoditi dobar omjer cijene i kvalitete za svoje uređaje, poznate po robusnosti i kvaliteti izrade. Stoga smo za ovu priliku odlučili skrenuti vam pozornost na tri prijenosna računala iz serije IdeaPad S koja možete nabaviti u Linksovom webshopu. Sva tri odabrana modela dostupna su uz mogućnost otplate na rate i besplatnu dostavu. Snižene cijene ograničenog su trajanja.

Lenovo IdeaPad L340 - 3699 kuna

IdeaPad L340 izvrsno će vas poslužiti ako tražite jeftinije računalo za obavljanje redovnih uredskih poslova (obrada teksta u Wordu, tablice u Excelu, prezentacije u PowerPointu), surfanje webom, školovanje i igranje srednje zahtjevnih igara. Za to će se primarno pobrinuti AMD-ov procesor Ryzen 5 3500U, podržan s osam gigabajta radne memorije i u kombinaciji s ugrađenom grafičkom karticom Radeon Vega 8. Što se memorije za pohranu tiče, na raspolaganju je SSD disk kapaciteta 256 GB.

Zaslon je LED, dijagonale 15,6 inča i pune HD razlučivosti 1980 puta 1080 piksela. Ne troši puno energije, pa možete računati na više od šest sati autonomije. Teži 2,2 kilograma. IdeaPad L340 je također opremljen mikrofonom, kamerom i stereo zvučnicima, kao i utorima za USB (dva 3.1, jedan C), HDMI, Ethernet i LAN te optičkom jedinicom. Ovaj model u Linksovom webshopu dolazi s predinstaliranim operativnim sustavom Windows 10. Ako trebate još jeftinije prijenosno računalo, bacite pogled na ova dva modela iz serije IdeaPad S145. Oba su na popustu do kraja svibnja ove godine.

Lenovo IdeaPad S145 - 2499 umjesto 2799 kuna

Uz popust od 300 kuna pri kupovini u Linksovom webshopu možete nabaviti prijenosnik s Intelovim procesorom N400, podržan sa četiri GB RAM-a i ugrađenom grafikom Intel UHD Graphics 600. Tu je i SSD disk kapaciteta 256 GB. Zaslon dijagonale 15,6 inča nudi punu HD razlučivost. Također možete računati na mikrofon, kameru i stereo zvučnike, dva utora za USB 3.1 i jedan za USB 2.0 te za HDMI. Uz predinstalirani operativni sustav Windows 10 prednost ovog prijenosnika je to što je prilično lagan - teži tek 1,85 kilograma. Zbog toga je pogodno za učenike, studente i sve druge koji trebaju lako prenosivo i kompaktno računalo za obavljanje jednostavnijih zadaća.

Lenovo IdeaPad S145  - 1799 umjesto 1999 kuna

Osim po cijeni, ova još jeftinija inačica modela S145 razlikuje se od prethodno opisane po tome što dolazi s predinstaliranim FreeDOS-om umjesto Windows 10, što vam otvara mogućnost odabira između Microsoftovog operativnog sustava ili neke od brojnih besplatnih distribucija Linuxa.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Full HD, ULTRA HD, 4K kamera!

OVERMAX X-BEE DRONOVI

Spreman za svaku aktivnost!

HP 250 - 8GB, 256GB

Pouzdan za tvoju efikasnost!

HP 255 G7 - 8GB, 256GB