• AccuRadio ima preko 1020 glazbenih kanala kojima pokriva 58 žanrova
  • TuneIn nudi preko 100 tisuća radio stanica iz cijelog svijeta
  • Dublab i Radio Nula nude fantastičnu glazbenu radnu pozadinu

Glazba u uredu je uvijek zanimljiva tema. Ukusa je puno i oni se razlikuju, pa ih je ponekad teško pomiriti. Znamo urede gdje većina nosi slušalice i sluša svoju glazbu, one u kojima svaki tjedan netko drugi bira glazbu i one u kojima se sluša radio. Većina će se ureda vjerojatno odlučiti upravo za radio. Danas na internetu ima toliko radio stanica da možete naći nešto što će zadovoljiti sve ukuse. Donosimo pregled nekoliko radija koje možete slušati i kod sebe na poslu.

AccuRadio

AccuRadiuo osnovan je 2000-te godine i trenutno ima preko 1020 glazbenih kanala, koji pokrivaju 58 žanrova i podžanrova. Ovdje možete naći sve i to doista ide u dubinu. Naši favoriti su manje poznate skladbe sedamdesetih kao i country glazba iz ovog desetljeća. Sam AccuRadio je jedanaesti najslušaniji web streaming servise.

TuneIn

I TuneIn je mladi radio. Osnovan je 2002. godine u Dallasu, a danas radi iz San Francisca. Zanimljiv je jer nudi preko 100 tisuća radio stanica iz cijelog svijeta pa se tu stvarno može naći svašta. Stanice možete pregledavati po desetljećima, pretraživati po onome što vas zanima ili jednostavno pogledati po lokacijama.

Dublab

Puno dobre glazbe dat će vam Dublab. Ovaj neprofitni radio postoji od 1999. godine i do danas je ugostio jako puno DJ-a, koji su svijetu ponudili svoj izbor glazbe. Imaju bogatu arhivu koju možete preslušavati po glazbenicima ili žanrovima.

Radio Nula

S njima ne možete puno promašiti jer će dati odličan zvuk za bolju radnu atmosferu. Daju nekoliko kanala na izbor, vi samo morate odlučiti koji stil vam najviše odgovara - u trenutku pisanja ovog teksta mi smo slušali Dusty Smoky Beats. Jako dobro!

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI