• Acer Aspire 3 srebrne je boje i dolazi sa 128 GB prostora za pohranu podataka
  • Ovaj laptop dolazi s Windowsima 11S
  • U Aceru kažu kako je dizajniran sa svrhom

Mnogi će vjerujemo voljeti ovaj prijenosnik, možda i samo zbog cijene. Laptop za 2.469 kuna doista je privlačan i sigurno može biti dobar izbor, za one koji traće prijenosnik u tom cjenovnom razredu.

KUPITE GA OVDJE.

Dolazi s Windowsima

Činjenica da Acer Aspire 3 dolazi s Windowsima 11S doista je pohvalna - ovaj je model trenutno s najnižom cijenom, kada je riječ o Windows računalima. S nižom cijenom dolaze samo Chromebook modeli, koji su isto solidan izbor. Acer Aspire dakle ima S model Windowsa 11, što znači da dolazi s određenim ograničenjima, ali samo u smislu downloada aplikacija koja se ne nalaze u Microsoftovoj trgovini. No, u Microsoftu kažu kako ova verzija Windowsa i štedi bateriju. Obično se nalazi u računalima niže cijene, pa je to cijena koju treba platiti.

Što još nudi Acer Aspire 3?

Jako nam je zanimljivo da ovaj model dolazi sa 15,6” LED FHD ekranom, za kojeg proizvođač kaže kako osigurava zapanjujuće slike i videozapise, odnosno kako tanak okvir pruža više prostora za prikaz. Napominju i da ima tehnologiju Acer BlueLightShield za zaštitu očiju korisnika od štetnog plavog svjetla. Ovaj konkretni model dolazi s AMD 3020E procesorom, 4 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka. Srebrne je boje, a od opcija povezivanja tu su 1 USB 2.0, 2 USB-a 3.1 te HDMI ulaz. Težak je 1,9 kilograma i srebrne je boje. U Aceru izdvajaju još nekoliko važnih značajki, među kojima se svakako ističe “dizajn sa svrhom” za koji otkrivaju kako je praktičan dizajn stanjen a kako bi se korisnicima osigurao uređaj za jednostavan prijenos; odlikuje se i ergonomskom šarkom koja omogućuje dodatan protok zraka ispod prijenosnog računala.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter