• AiO Lenovo V50a košta 7.409 kuna, a dolazi s Core i5 10400T procesorom, 8 GB RAM-a, i SSD-om do 256 GB
  • AiO Lenovo Ideacentre 3 ima 27” ekran
  • AiO Lenovo Ideacentre 3 u ovom trenutku košta 5.984 kuna

Stolno računalo ili laptop je stalna dilema u kojoj stolna računala vjerojatno pomalo gube bitku s prijenosnicima. Realno, uz dodatni monitor, možda i nemate potrebe za stolnim računalima. No, ona imaju svojih prednosti i sigurno je kako se mnogi kupci odlučuju upravo za njih. Nama se idealnom čini kombinacija stolnog i prijenosnog računala, imati oba sigurno je zgodna opcija. Birate li trenutno stolno računalo svakako obratite pažnju na AiO Lenovo stolna računala, od kojih danas izdvajamo dva tek pristigla modela.

AiO Lenovo V50a

Cijena AiO LENOVO V50a modela je 7.409 kuna, a dakako, kako i ime kaže, radi se o all in one računalu koje dolazi s monitorom. Ekran je 23,8" IPS FHD - to je ono što mu sigurno daje prednost nad prijenosnikom iste cijene. A za otprilike tu cijenu možete dobiti Microsoft Surface Go laptop s 12,4” touch ekranom. AiO LENOVO V50a dolazi s Core i5 10400T procesorom, 8 GB RAM-a, i SSD-om do 256 GB. Ono što je posebno zanimljivo kod ovog modela je da ima i DVDRW. Moramo priznati dugo to nismo vidjeli u specifikaciji, ali pretpostavljamo da ima onih kojima će dobro doći. I nama bi, možda da imamo gdje pogledati neki od 300 DVD izdanja filmova. Operativni sustav je Windows 10 Pro što mu je vjerojatno još jedna prednost, kao i činjenica da dolazi s mišem (i tipkovnicom naravno).

AiO Lenovo Ideacentre 3

AiO LENOVO Ideacentre 3 u ovom trenutku košta 5.984 kuna, a radi se o web cijeni. Za razliku od prvog modela ovaj dolazi s procesom jedanaeste generacije, ali nema operativni sustav pa ćete se za to morati pobrinuti sami. No, veliki je plus i što ima 27” IPS FHD ekran, dovoljno velik ne samo za ozbiljne zadatke već i kao zamjena za TV ekran. Uz to, u njemu vas čeka SSD od 512 GB, kao i DVDRW. Doista dobra specifikacija i sigurno dobra prilika za one koji žele jako stolno računalo s kojim će sigurno provesti i više od narednih pet godina. Konkurenciju kod prijenosnika čini mu recimo Acer Swift 3, koji ima Ryzen 5 5500U procesor, čak 16 GB RAM, SSD od 512 GB, 14" IPS FHD ekran; također nema operativni sustav.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

5G NE, 6.55", 8GB, 128GB, Android 11, crni

XIAOMI 11 Lite Smartphone

In-ear i naglavne, više modela

SENNHEISER slušalice

Pogledaj ponudu u nastavku i iskoristi odličnu priliku

Velika ponuda Lenovo prijenosnih računala sada uz popust -10%