• Asus W202 namijenjen je studentima i učenicima
  • Dolazi s Windowsa 10 Pro operativnim sustavom
  • Od opcija povezivanja ima i USB 3.1, HDMI ulaz te SD čitač kartica

Iskreno, ne sjećamo se kad smo zadnji put vidjeli ovako nisku cijenu laptopa. Prijenosno računalo Asus W202 dolazi sa sljedećom specifikacijom: ima Celeron N3350 procesor, 4 GB RAM-a, 128 GB prostora za pohranu podataka i Windows 10 Pro operativni sustav. Ekran je 11,6 inčni HD pa je jasno kako je ovo računalo namijenjeno studentima i đacima. A kako i sam proizvođač navodi radi se o “platformi za učenje koja je namijenjena mladim entuzijastima.” Osim već instaliranih Windowsa 10 Pro tu je i mjesec dana problem verzije paketa Microsoft Office i Cortana s tehnologijom za prepoznavanje glasa. Proizvođač ističe kako se računalo odlikuje jedinstvenim trodijelnim modularnim dizajnom, a ističe i kako ima 802.11ac Wi-Fi koji je tri puta brži od prethodne generacije 802.11n Wi-Fi. Neusmjerena antena (360°) osigurava brze i pouzdane veze za učenje na daljinu, navode u promotivnim materijalima.

KUPITE GA OVDJE.

Puna povezivost

Zanimljivo je da ovaj laptop ima, uz USB 3.1, HDMi ulaz te SD čitač kartica. Također napominju kako je ovo računalo prikladno i za djecu i za odrasle te ističu kako fino podešena tipkovnica i touchpad jamče kvalitetno pisanje, a odlikuje se i antirefleksivnim zaslonom koji čuva oči. Baterija će po njihovim podacima izdržati 11 sati rada, no jasno je kako trajanje baterije ovisi o tome što točno radite na računalu. Asus W202 doista je jeftino računalo, nećete naći neko s nižom cijenom, naročito da dolazi s Windows operativnim sustavom. Razumljivo je i da je namijenjeno studentima i đacima, koji najčešće nemaju potrebu za jako zahtjevnim zadacima.

Asus W202 zanimljiv je iz još jednog razloga - ima gumom obložene rubove, koji će pomoći ublažiti eventualne udarce. Kako kažu u Asusu, otporno je na pad s 1,2 metra visine, a računalo je zadovoljilo i ispitivanje na savijanje i tlak, udare te vibracije. Kažu kako je W202 jedno je od najrobusnijih prijenosnih računala na tržištu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter