• Za 3.999 kuna dobivate Acer Aspire 3 i Acer Swift 1
  • Aspire 3 dolazi s 15,6” ekranom, dok Swift 1 ima 14” ekran
  • Akcija traje jako kratko, a broj dostupnih uređaja je vrlo ograničen

Priznajemo, ovakve ponude doista su rijetke, naročito jer ova traje još samo jedan dan! Stoga, ne razmišljajte puno već požurite jer je dostupno jako malo komada. Dakle, u ponudi su Acer Aspire 3 i Swift 1 za doista dobru cijenu od 3.999 kuna.

KUPITE IH OVDJE.

Acer Aspire 3

Acer Aspire 3 dolazi s AMD 3020E procesorom, ima 4 GB RAM-a i SSD od 128 GB. Grafika je Radeon Graphics, a ekran 15.6" LED FHD. Operativni sustav je Windows 11S, a srebrne je boje. Od opcija poivezivanja tu su 2 USB 3.1 ulaza i jedan USB 2.0 ulaz. Prijenosnik ima i HDMI, te naravno bežične opcije povezivanja. Težak je 1,9 kilograma što je i očekivana cijena s obzirom na to da ima 15,6” ekran. Radi se o računalu koje spada u entry level kategoriju, no koje će sasvim solidno obavljati osnovne zadatke.

Acer Swift 1

Acer Swift 1 nešto je manji jer dolazi s 14” ekranom - nama se to posebno sviđa jer se ova kategorija pokazala kao nešto što korisnici žele. Osim 14” IPS FHD ekrana, ovaj prijenosnik dolazi s Pentium N5030 procesorom, 4 GB RAM-a, SSD-om od 128 GB. Operativni sustav je Windows 10S i zlatne je boje. Osim što nam se jako sviđa 14” ekran, smatramo i kako je veliki plus to što je težak tek 1,3 kilograma. Ovaj model ima 1 USB-C ulaz, 2 USB 3.1 ulaza, a tu je i HDMI podrška.Bez imalo sumnje radi se o sjajnoj prilici u kojoj dobivate dva laptopa za jako dobru cijenu. No, akcija traje još vrlo malo i nema puno dostupnih primjeraka.

KUPITE IH OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda