• HD Wallpapers nudi pozadine visoke kvalitete
  • Wallhaven ima gotovo neograničen izbor pozadina
  • The Paper Wall dobro je kategoriziran i pregledan

Kakav je vaš desktop? Nakrcan folderima i dokumentima ili pregledan i čist? Imate li neku lijepo pozadinsku sliku koju ste tražili danima ili ste odabrali nešto iz ponude koju ima vaš operativni sustav? Kako god izgledao, većina nas želi (kad već gledamo cijeli dan u laptop) imati na desktopu nešto lijepo što će nas opustiti kad se umorimo. Ovo su stranice na kojima možete pronaći lijepe pozadine kojima možete ukrasiti destkop. No, prije nego krenemo prema njima, do dobre pozadine možete doći i guglajući npr. “Omiljena serija wallpaper”. A ako odete na Tools (alati) možete odabrati i veličinu slike.

Najbolja odredišta za pozadine:

Wallhaven

Za ovaj site korisnici kažu da ima gotovo neograničen izbor pozadina - ima ih preko 300 tisuća! I jednom kad krenete pregledavati teško je zaustaviti se.

Reddit Wallpapers

Reddit je zabavno odredište. Korisnicima nudi tzv. tematske subreddite na kojima možete pratiti gotovo sve, pa tako i lijepe pozadine.

The Paper Wall

Za sve koji vole red, tu je jako dobro kategorizirani The Paper Wall. Od životinja preko svemira do filmova i automobila, u raznim je kategorijama velik broj pozadina koji mogu krasiti i vaše računalo.

HD Wallpapers

HD Wallpapers namijenjen je “zahtjevnijim” korisnicima koji traže nešto više od pozadine na računalu. A tu mislimo na kvalitetu same fotografije. Upravo njih u ogromnim količinama nudi HD Wallpapers.

Simple Desktop

Za one koji na desktopu imaju 3 ikone i vole minimalizam tu je fantastični Simple Desktop na kojem je svaka pozadina pažljivo odabrana. Cilj je kvaliteta, a ne kvantiteta.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda