• Acer Aspire 3 svoju učinkovitost pravda sa SSD diskom od 256 GB i 8 GB radne memorije
  • Pored Windows 10 sustava koji dolazi u paketu HP 250 posjeduje i DVDRW snimač i priključak na LAN mrežu
  • Popularni Asus Vivobook je vrlo povoljan, a moćan ultralagani laptop

Kupovina laptopa prosječnom korisniku u današnje vrijeme zaista može postati igra bez granica u zaista ogromnoj ponudi. Do prije nekog vremena za laptope je važili pravilo koliko para toliko muzike, odnosno tržište nije nudilo mogućnost da za malo novca dobijete laptop koji će se ponašati gotovo isto kao i onaj napredni profesionalni. Danas to nije tako. Nakon uvođenja SSD diskova mjesto klasičnih tvrdih radnih memorija u gotovo svaki laptop, te vrtoglavog povećanja brzine procesora i ostalih tehnoloških skokova danas možete dobiti i više nego solidan laptop za par tisuća kuna. Malo smo istražili i izdvojili nekoliko zapanjujuće dobrih modela koji ne prelaze cijenu od 2.500 kn - ovdje možete pogledati proširenu ponudu.

Lenovo IdeaPad S145

Ovaj popularni Lenovo model učinkovi je, elegantan i lagan što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Procesor Pentium N500, SSD disk od 256GB te radna memorija od 4GB omogućuju korektno funkcioniranje pri poslovnim zadacima ili uživanju u multimediji. Dovoljno je lagan - ima 1,85 kg, a dolazi sa stereo Dolby Audio kvalitetnim zvukom, 15,6-inčnim antirefleksnim tankim zaslonom.  Onima koji su u često u pokretu pomaže i baterija koja će izdržati do 6,5 sata rada. Vašeg novog ljubimca možete kupiti ovdje, po web cijeni od 2.089 kn.

Acer Aspire 3

Kako smo i sami koristili jedan od Acerovog modela iz Aspire 3 uvjerili smo da se radi o sigurnom i izdržljivom partneru u poslovnim avanturama i zabavi. Radna memorija od 8GB uz SSD disk od 250 GB i učinkovit procesor čine ovaj laptop zaista brzim i efikasnim čak i pri zahtjevnijim multitasking zadacima. Ekran je full HD 15,6“ , a sam uređaj je težak oko 1,9 kg - možete ga kupiti ovdje, po web cijeni od 2.469 kn.

HP 250 6HL04EA

Ako ste do onih koji žele laptop do 2500Kn koji će nakon kupnje odmah otvoriti i krenuti raditi ovo je idealna prilika jer dolazi s Windows 10 home operativnim sustavom. HP 250 je model namijenjen za studente i one kojima je potreban komfor s priključcima za eksterne uređaje ( 1xUSB 2.0 , 2x3.1, HDMI, LAN ). Za one koji moraju učitati podatke s DVD-a ili CD-R diskova tu je čitač i snimač što je danas rijetkost kod lakših laptopa gdje spada i HP 250 mase od svega 1,8 kg. Za učinkovit i brz rad brinu se entry level ali odličan procesor Intel celeron N4000, SSD disk od 128 GB i radna memorija od 4GB. Ovog školarca možete kupiti ovdje, po web cijeni od 2.469 kn.

Asus Vivobook X543UA

Popularna serija Asusovih ultra laganih laptopa Vivobook ima također predstavnika u ovom cjenovnom razredu. Prije pet šest godina laptop takvih performansi je stajao bar duplo više, a zahtjevi prosječnog korisnika i multimedijalni sadržaji se nisu toliko promijenili. Tako da je ovo jedan od najpovoljnijih kvalitetnih laptopa na tržištu. Intel Pentium Gold 4417U procesor s brzim SSD diskom i Intel UHD Graphics 620 grafikom čine ovaj laptop stabilnim i jakim strojem idealnim i za rad u pokretu za one kojima neće smetati težina od 1,9 kg. Ovaj povoljni, a kvalitetni laptop možete kupiti ovdje po web cijeni od 1.994 kn.

Acer Aspire 1

Najlaganiji model iz Aspire serije težine 1,65kg dolazi nam s Windows 10 home operativnim sustavom te je spreman za rad odmah nakon kupovine. Standardan, moćan i uštiman hardver Aspire serije kojeg čine procesor Intel Celeron N3350, radna memorija od 4GB i ultrabrzi SSD disk od 128 GB čine ovog elegantnog mališana odličnim izborom za studente, djecu ili nas nešto starije čiji se posao svodi na internetsko istraživanje pisanje i uživanje u multimedijalnim sadržajima. Aspire 1 možete kupiti ovdje po web cijeni od 2.279 kn.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI