• Možete uštedjeti do 500 kuna pri kupovini Corsairovih i Razerovih tipkovnica
  • Dostupni su raznovrsni modeli namijenjeni igranju
  • Akcijske ponude u Linksu traju najdulje do 30. travnja ili isteka zaliha

Za ozbiljno igranje računalnih igara potrebno je posjedovati odgovarajuće vještine i znanja, ali i prateću opremu koja će omogućiti postizanje najboljih mogućih rezultata. U Linksu je u tijeku akcijska ponuda u sklopu koje možete nabaviti tipkovnice Corsair i Razer po cijenama nižim do 500 kuna. Ali, požurite – nekih modela nije ostalo još puno na lageru.

Corsair K60 RGB Pro - 899 umjesto 1.199 kuna

Mehanička žična tipkovnica s prekidačima Cherry Viola Key i numeričkim dijelom koja nudi raskošne mogućnosti programiranja tipki i namještanja pozadinske LED RGB rasvjete. Ujedno je i kompatibilna s nizom drugih Corsairovih perifernih računalnih uređaja kako biste ju mogli i s njima usuglasiti, kao i sa sustavom iCUE. Može samostalno prepoznati svaku pritisnutu tipku (N-Key rollover) i ima nožice čiji nagib možete možete prilagoditi svojim potrebama i željama. U trenutku pripreme ovog članka u Linksu na skladištu imaju još samo sedam primjeraka tipkovnice Corsair K60 RGB Pro. Na sniženju je do petka, 30. travnja, ili isteka zaliha. Uz popust dobit ćete i jamstvo na dvije godine.

Corsair K65 Rapidfire - 899 umjesto 1.349 kuna

Kompaktna mehanička žična tipkovnica s prekidačima Cherry MX i pozadinskom LED RGB rasvjetom koju je moguće mijenjati spremna je za ljute okršaje tijekom turnira. S kućištem od anodiziranog aluminija vrlo je lagana i robusna. Fantastično izgleda i potrajat će vam godinama. Visoko je responzivna pa je pogodna za igre brzog tempa u kojima je svaka milisekunda važna. Ima također i odvojivi dio na koji možete osloniti ruke tijekom korištenja i pospremiti ga negdje dok ga ne koristite. U Linksu imaju još samo 16 primjeraka. Akcija traje do 30. travnja ili isteka zaliha, a u ponudi su i dvije godine jamstva.

Razer Huntsman Mini - 899 umjesto 999 kuna

Huntsman Mini je izuzetno lako prenosiva tipkovnica s optičkim prekidačima, što ju čini idealnom za munjevito brzo igranje kad niste kod kuće. Može izdržati do 100 milijuna pritisaka. Tipke je moguće programirati i izraditi do pet profila za njihovo povezivanje. Ima aluminijski okvir kako bi bila što robusnija. S njom dolazi odvojivi opleteni kabel za USB-C, kao i prateća aplikacija Razer Synapse 3 za veliki izbor dodatnih mogućnosti. Na sniženju je do nedjelje, 25. travnja, ili isteka zaliha, uz dvije godine jamstva.

Huntsman Mini Mercury - 899 umjesto 999 kuna

Super kompaktna mehanička žična tipkovnica s optičkim prekidačima Purple svidjet će vam se ako volite minimalistički pristup, ali ipak želite imati pristup obilju mogućnosti i značajki. Huntsman Mini Mercury zauzet će minimalno prostora na vašem stolu ili u ruksaku, no nećete ostati uskraćeni za funkcije važne za vašu igru. Tipkovnica od aluminija ima ugrađenu memoriju u koju možete pohraniti profile za igre, nudi mogućnost personalizacije pozadinske rasvjete, U Linksu je na popustu do 25. travnja, uz dvije godine jamstva.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI