• Mi Smart LED Desk Lamp nudi ravnomjerno svjetlo jačine 700 lumena
  • Mi Bedside Lamp 2 bit će korisna uz krevet, a Mi Desk Lamp 1S na radnom stolu
  • Sva tri modela dolaze s jamstvom na godinu dana

S obzirom na to koliko vremena provodite u svome domu, naročito u ovo pandemijsko vrijeme, važno je u kući ili stanu imati kvalitetnu rasvjetu. Ne samo što bi vam mogla zaštititi oči tijekom dugotrajnog korištenja već ćete njome začas stvoriti ugodnu atmosferu, pa i prikazati se u boljem svjetlu. Iz Linksove ponude izdvojili smo tri pametne svjetiljke kineske tvrtke Xiaomi koje obiluju naprednim mogućnostima i značajkama. Sve tri dolaze uz godinu dana jamstva.

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro - 449 kuna

Mi Smart LED Desk Lamp Pro svjetlom do 700 lumena pokriva površinu od 1,2 kvadratnog metra, s višekutnom postavkom pogodnom za korištenje u raznim situacijama - tijekom čitanja, ručnog rada... Kružna glava promjera 116 milimetara pruža šire područje osvjetljenja, a time i ujednačenije svjetlo temperature u rasponu između 2500 i 4800 K, kao u primjerice muzejima. Što se emisije plavog svjetla tiče, zadovoljava uvjete zahtjevnog profesionalnog njemačkog certifikata TÜV Rheinland. Nema treperenja na bilo kojoj razini svjetline kako bi se spriječilo naprezanje očiju, kao ni zaostalog svjetla, za prozirnije osvjetljenje, a nudi i bočni sjaj za ravnomjerniju raspodjelu svjetlosti.

Svjetiljkom Mi Smart LED Desk Lamp Pro možete upravljati i povezati ju s drugim pametnim uređajima uz pomoć aplikacije Mi Home. Dovoljno je imati uređaj s operativnim sustavom Android 4.4 ili noviji, odnosno iOS 9.0 ili noviji. Također je moguće upravljati glasom putem digitalnih osobnih pomoćnika i alata kao što su Google Assistant, Amazon Alexa i Apple Homekit. Pomoću glasa možete uključiti ili isključiti svjetla, promijeniti temperaturu boje ili svjetlinu... No, ako ih želite koristiti, na raspolaganju su vam fizičke tipke za uključivanje i namještanje niza osnovnih i naprednih značajki. Tako, recimo, možete namjestiti odbrojavanje do vremena za spavanje ili prebacivanje na vaše omiljeno svjetlo. Mi Smart LED Desk Lamp Pro za bežično povezivanje koristi Bluetooth i Wi-Fi. Kako je kompaktnih dimenzija - 410 puta 161 puta 552 milimetara - lako će se uklopiti u radno ili kućno okruženje. I potrajat će - očekivani životni vijek je 25 tisuća sati.

Xiaomi Mi Desk Lamp 1S - 299 kuna

Mi Desk Lamp 1S nešto je manja (445 puta 150 mm) i jednostavnija stolna svjetiljka, dizajnirana kako bi treperenje svjetla - a time i zamor vaših očiju - svela na najmanju moguću mjeru. Opremljena lećama Fresnel, osigurava ravnomjerno i prirodnije osvjetljenje na širokom području. Njome je također moguće upravljati glasom (Google Assistant, Amazon Alexa i Apple HomeKit) kako biste, recimo, prilagodili temperaturu i svjetlinu svjetla po potrebi ili odabrali jedan od četiri unaprijed definirana načina osvjetljenja. Za povezivanje koristi Bluetooth i Wi-Fi. No, ima i ugrađenu tipku za namještanje svjetline i temperature boje. I njoj je očekivani životni vijek od 25 tisuća sati.

Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 - 299 kuna

Kako ne bi sve bilo samo za radni stol evo i svjetiljke koju možete postaviti uz postelju. Poseban dizajn kućišta osigurava snažnu osvjetljavajuću površinu i ravnomjerno osvjetljenje prostorije. Povezivanje putem niskoenergetskog Bluetootha i Wi-Fi-ja, u kombinaciji s glasovnom kontrolom i brojnim praktičnim značajkama, osigurat će udobnost i lako upravljanje svjetiljkom. Na raspolaganju je više različitih noćnih programa i scena, kao i meko pozadinsko svjetlo u boji. Zahvaljujući LED žarulji visoke kvalitete ne samo što će vaše oči biti zaštićene, već možete birati jednu od 16 milijuna boja, kao i temperaturu boje između 1700 i 6500 K.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI