• Bluetooth slušalice cijenom se kreću od 12 kn na više. No one najkvalitetnije koštat će vas preko 2 tisuće kn
  • Sennheiser PXC 550 automatski prekida pjesmu kad skinete slušalice
  • Trustove Cantus slušalice imaju bateriju koja traje do 5 sati

Dobre slušalice svima trebaju i to ne samo zato što vam se možda ne sviđa glazba u uredu ili okruženju u kojem se nalazite. One nam pomažu da se isključimo, možda bolje koncentriramo ili opustimo odnosno da uz dobru glazbu budemo kreativni. Danas je na tržištu jako puno slušalica i doista možete birati između čitavog seta kvalitetnih primjeraka. U posebnu kategoriju spadaju bluetooth slušalice. One se na laptop spajaju putem bluetootha. Bežične su i osim što vas rješavaju žice, omogućavaju i da se udaljite od laptopa i možda promotrite stvari iz nekog drugog kuta.

BeatsX

Među popularnije slušalice spadaju BeatsX, koje su i na Amazonu među popularnijima. Krasi ih čista četvorka, a recenziju je napisalo 1527 korisnika. Baterija će im izdržati osam sati rada. Brzo punjenje omogućava tzv. Fast fuel koji će vam dati još dva sata života za samo pet minuta punjenja. Dolazi s 4 kapice za slušalice u 4 različite veličine, ima 2 krilca za dodatnu sigurnost, Lightning kabel za USB punjenje. Cijena ovih In Ear slušalica iznosi oko tisuću kuna.

Sennheiser PXC 550

Za razliku od prethodnih ovo su naglavne slušalice, a dolaze iz kompanije koja se njihovom proizvodnjom bavi još od 1945. godine i koja je za svoj rad dobila nagradu Oscar! Cijena za užitak slušanja na ovim slušalicama nije mala - one koštaju oko 2200 kuna. Imaju noise canceling, bateriju koja traje do 30 sati, automatsko pauziranje pjesme kad ih skinete i sličan set naprednih opcija.

Trust Cantus

Ako su vam BeatsX i Sennheiser preskupe, Trustov bežične slušalice Cantus koštat će vas oko 120 kuna. Imaju bateriju koja traje pet sati i radijus pokrivanja od 10 metara.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prilagodljiv i ekonomičan laptop

HP Probook 650

Godišnja pretplata za 1 korisnika

BITDEFENDER Internet Security

Brzo punjenje, velika baterija

REALME 8