• G923 Trueforce Sim Racing izrađen je od aluminija, čelika i kože
  • Tehnologija Trueforce nudi zanimljive nove mogućnosti
  • Dostupan je u Linksovim trgovinama, a uz njega ćete dobiti i - igru

Logitech G923 Trueforce Sim Racing je volan kompatibilan s igraćim konzolama Xbox i Playstation te PC računalima, namijenjen igračicama i igračima koji se žele u najvećoj mogućoj mjeri približiti stvarnom uzbuđenju utrka. Izrađen od aluminija, čelika i kože, volan se oslanja na Logitechovu tehnologiju Trueforce kako bi pružio maksimalno realističan dojam povratne sile prisutne tijekom vožnje automobila u stvarnim utrkama.

Vrhunska realnost

Tako, primjerice, možete osjetiti ne samo kad bi vam jurilica mogla iskliznuti izvan kontrole, već i brujanje motora, prijanjanje guma uz cestu, vrstu terena po kojem se krećete... Trueforce se povezuje izravno s igrom, koristi njenu simulaciju fizike iz realiteta kako bi osigurala ne samo realnost doživljaja već i visoku razinu pojedinosti u igrama koje ju podržavaju. Ta je tehnologija razvijena u suradnji s vozačima u simulatorima i profesionalnim trkačima. Među igrama koje ju podržavaju su Gran Turismo Sport, Assetto Corsa Competizione, Grid… Volan i pedale modernizirani su za ovo izdanje Logitechovog alata za digitalno utrkivanje. Osim brušenog metala i kožne navlake dodano je i više novih značajki.

Niz novih dodataka

Primjerice, ubačene su kontrole za prijenos s duplom spojkom koje je moguće programirati. Ugrađena su LED svjetla koja indiciraju raspon broja okretaja po minuti kako bi vas upozorila na približavanje gornjoj dopuštenoj granici. U volan su instalirani upravljački mehanizmi za Playstation 4 i 5 kako bi vam bili nadohvat prstiju, pedale su dobile novu oprugu kako bi bile osjetljivije i responzivnije, a ugrađen je i brojčanik koji omogućuje lakši i brži pristup nizu za utrkivanje važnih parametara.

Pohvale u medijima

U Tech Radaru su G923 Trueforce Sim Racing nazvali najboljim volanom u njegovoj cjenovnoj kategoriji, posebno naglasivši fantastičnu kvalitetu izrade, izvrsnu upravljivost bez obzira na vrstu igre i to što je kompatibilna s igraćim konzolama iduće generacije. Games Radar je također pun hvale – opisali su G923 kao jedan od najboljih volana koji su se pojavili na tržištu zadnjih nekoliko godina i vjerojatno najbolji omjer cijene i kvalitete kojeg je moguće trenutno naći. Next Web ga je također preporučio. Njihov recenzent je naveo kako već dugo nije imao iskustvo tako blisko vožnji stvarnog automobila kao što je to bio slučaj s G923, posebno izdvojivši realističnost vibracija i povratne sile. Recenzent IGN-a je istaknuo kako je riječ o volanu koji je dobar izbor za igračice i igrače koji se po prvi put žele okušati u ozbiljnijem digitalnom utrkivanju.

U Linksovim trgovinama i webshopu volan Logitech G923 Trueforce Sim Racing možete nabaviti za 2.999 kuna, što uključuje dvije godine jamstva i igru Project Cars 3: Standard Edition za Sonyjevu igraću konzolu Playstation 4.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Elegantan dizajn, 2GB, 32GB, 4G/LTE.

Tablet HUAWEI MediaPad T3

6.67", 6GB, 128GB, 64MP, trostruka kamera

Smartphone XIAOMI MI 10T

Snažne i produktivne aplikacije, godišnja pretplata

MICROSOFT 365 Personal