• 49” Samsungov zakrivljeni monitor idealan je za gamere
  • 22” Philipsov monitor najjeftiniji je u kategoriji - cijena mu se kreće oko 750 kn
  • Asus nudi 27” monitor s integriranim zvučnicima

Današnji laptopi dolaze s ekranima čija je kvaliteta neupitna. Mnogi su njih Full HD, a sve su češći i 4K ekrani. Ipak, mnogi se korisnici odlučuju za jedan ili dva dodatna monitora. Ovakve konfiguracije radnog stola česte su kod developera, dizajnera, video montažera, glazbenika ili svih onih koji rade od kuće. Spadate li u one kojima treba dodatni monitor ili one koji jednostavno tek razmišljaju o tome, ovo su modeli na koje valja obratiti pažnju:

Monitor 49” Samsung

Cijena od preko 11 tisuća kuna ovaj monitor za gamere svrstava u kategoriju “možda kupim u subotu, ako u petak dobijem Europjackpot.” Ipak, tu je da mu se divimo:


Monitor 22" LED PHILIPS 223V5LHSB2

Vratimo se u realnost i ono što je većini dostupno. Monitor koji se nalazi među onima s najnižom cijenom je Philipsov TFT-LCD 22” ekran, čija je optimalna rezolucija 1920 x 1080 pri 60 Hz. Cijena mu je se kreće oko 750 kn.

Monitor LED Dell P2417H

Dellpov 24” monitor ima IPS LED-backlit LCD ekran, a cijena mu se kreće oko 1500 kuna. Dolazi s opcijom podešavanja pozicija gledanja i bit će dobar izbor za one koji puno vremena provode ispred ekrana.

Monitor 27" LED ASUS VC279H

Nešto manje od 2 tisuće kuna koštat će vas ovaj monitor za laptop. Radi se o Full HD IPS monitoru koji također nudi više pozicija, a koji dolazi i s integriranim zvučnicima. Jedino ostaje pitanje, je li 27” preveliki monitor za laptop.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI