• Stolice za igranje počele su se proizvoditi prije 10 godina
  • IGN je za ovu godinu najboljom proglasio racing stolicu Vertagear S-Line SL4000
  • Gaming Scan je među najbolje svrstao i one Arozzi Torretta serije, kakve možete kupiti i kod nas

Vodeći svjetski gaming mediji i stručnjaci odabrali su najbolje stolice za igranje. No prije nego izvučemo nekoliko njih, spomenimo samo kako su se igraće stolice počele proizvoditi prije desetak godina. Riječ je o mladoj industriji; prve je proizvela kompanija DXRacer, koja se bavi proizvodnjom sjedala za luksuzne automobile. Stolice za igranje bolje su od običnih jer kvalitetnije podupiru leđa i imaju jako širok raspon podesivosti. Koriste ih svi profesionalni gameri, kao i oni koji prenose svoje igranje na Twitchu ili snimaju za YouTube.

IGN, koji je jedan od vodećih gaming magazina, ove je godine najboljom proglasio stolicu Vertagear S-Line SL4000, čija cijena se kreće oko 350 dolara. Ova tzv. racing style stolica često se može vidjeti na Twitchu ili YouTube. I jedini i drugi koriste baš racing stolice jer izgledaju atraktivno u raznim bojama. Najbolje stolice za ovu godinu odabrao je i The Product Lab. Pogledajte njihov izbor:


Gaming Scan je pak među najbolje stolice stavio i jednu iz Arozzi Torretta serije.Takvu možete kupiti i kod nas, za nešto manje od 2 tisuće kn u jednoj verziji, i za oko 1.600 kuna u drugoj verziji.  Osim ove u nas možete kupiti i izvrsnu Arozzi Verona stolicu, čija se cijena kreće oko 2000 kn. I na kraju, tu je i nama posebno draga Arozzi Star Trek stolica po cijeni od oko 2.000 kn.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Full HD, ULTRA HD, 4K kamera!

OVERMAX X-BEE DRONOVI

Spreman za svaku aktivnost!

HP 250 - 8GB, 256GB

Pouzdan za tvoju efikasnost!

HP 255 G7 - 8GB, 256GB