• Stolice za igranje počele su se proizvoditi prije 10 godina
  • IGN je za ovu godinu najboljom proglasio racing stolicu Vertagear S-Line SL4000
  • Gaming Scan je među najbolje svrstao i one Arozzi Torretta serije, kakve možete kupiti i kod nas

Vodeći svjetski gaming mediji i stručnjaci odabrali su najbolje stolice za igranje. No prije nego izvučemo nekoliko njih, spomenimo samo kako su se igraće stolice počele proizvoditi prije desetak godina. Riječ je o mladoj industriji; prve je proizvela kompanija DXRacer, koja se bavi proizvodnjom sjedala za luksuzne automobile. Stolice za igranje bolje su od običnih jer kvalitetnije podupiru leđa i imaju jako širok raspon podesivosti. Koriste ih svi profesionalni gameri, kao i oni koji prenose svoje igranje na Twitchu ili snimaju za YouTube.

IGN, koji je jedan od vodećih gaming magazina, ove je godine najboljom proglasio stolicu Vertagear S-Line SL4000, čija cijena se kreće oko 350 dolara. Ova tzv. racing style stolica često se može vidjeti na Twitchu ili YouTube. I jedini i drugi koriste baš racing stolice jer izgledaju atraktivno u raznim bojama. Najbolje stolice za ovu godinu odabrao je i The Product Lab. Pogledajte njihov izbor:


Gaming Scan je pak među najbolje stolice stavio i jednu iz Arozzi Torretta serije. Kakvu možete kupiti i kod nas, za nešto manje od 2 tisuće kn.  Osim ove u nas možete kupiti i izvrsnu Arozzi Vernazza stolicu, crno plave boje, čija se cijena kreće oko 2500 kn.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Oslobodi snagu i igraj na 144 Hz IPS zaslonu!

Prijenosno računalo ACER Predator Helios 300

Usudi se zaviriti i pogledaj odličnu ponudu!

Halloween je stigao u Links!

i5 9300H, 512 SSD, GTX 1650, Windows 10

Prijenosno računalo DELL Inspiron 3590