• Tronsmart Element T6 Mini košta 189 kuna
  • JBL se specijalizirao za zvučnike vodootporne na vodu
  • Njihovi zvučnici dolaze u najvećem broju boja

Ljeto je idealno vrijeme za zabave na plaži, a zabave na plaži idealne su da iskoristite svoj novi prenosivi zvučnik. Novi jer donosimo listu sjajnih malih zvučnika s kojima ćete uživati i nakon što završi ovo dugo toplo ljeto. Pogledajmo nekoliko zvučnika otpornih na vodu.

Tronsmart Element T6 Mini

Zanimljivo je kako proizvođač ističe kako “Element T6 Mini nudi zadivljujući surround zvuk od 360 stupnjeva,” a mi ćemo ipak pažnju skrenuti na cijenu koja iznosi 189 kuna. Ovaj će zvučnik na 50 % glasnoće raditi do 24 sata, i to zahvaljujući bateriji od 2500mAh. Puni se oko tri sata.

JBL Go 3

Ovaj slatki mali zvučnik koštat će vas 303 kune. JBL je renomirana tvrtka i poznata diljem svijeta upravo po svojim zvučnicima i rješenjima poput ovog. Ovaj konkretni model omogućava do 5 sati slušanja glazbe, a proizvođač ističe “iznenađujuće bogat JBL Pro zvuk i snažan bas.” No najvažnije za ljetne mjesece jest da je otporan na vodu.

JBL Clip 4

I JBL Clip 4 je otporan na vodu, a cijena mu je 436 kuna. Sviđa nam se što dolazi u raznim bojama pa je ovaj konkretni model narančaste boje - još jedan idealan ljetni detalj. Dolazi s kukicom uz pomoć koje ga možete objesiti na ruksak, torbu ili bor ispod kojeg ležite na plaži. Omogućava 10 sati reprodukcije s jednim punjenjem.

JBL Flip 5

JBL Flip 5 još je jedan obojani JBL-ov model otporan na vodu. Žute je boje, a cijena mu je 949 kuna. Ovaj će model izdržati do 12 sati reprodukcije, a ima IPX7 oznaku kada je riječ o vodootpornosti. Radi se o modelu s kojim pola dana možete tulumariti na bazenu ili uživati na plaži.

JBL Charge 5

Klasu iznad Flip 5 modela je Charge 5, koji dolazi i s takvom cijenom. Ona iznosi 1.329 kuna. I on je poput Flipa otporan na vodu i prašinu. U JBL-u ističu kako ugrađena 7500mAh prijenosna baterija omogućava punjenje uređaja poput pametnih telefona preko USB porta te naglašavaju da je ovaj model moguće povezati s drugim kompatibilnim JBL prijenosnim zvučnicima za pojačanje zvuka.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Ryzen 5 procesor, 8GB radne memorije, 256GB SSD, 27" FHD IPS ekran.

HP AiO

10.2", WiFi, Bluetooth, GPS, 64GB. Idealan je za posao ili zabavu.

iPad 9th

21.5", 5ms, 200cd/m2, Acer monitor pazi na tvoje oči s ComfyView inovacijom koja smanjuje odsjaj.

ACER V226HQLBbi - Najpovoljniji u Linksu