• Jedan je poslastica za igračice i igrače, dok će preostala dva biti zanimljiva poslovnjacima
  • Nude niz naprednih značajki i mogućnosti
  • Sva tri modela su na popustu u Linksovom webshopu

Tvrtka Dell dobro je poznato ime kad su uređaji za kućnu i uredsku informatiku u pitanju. U domaće su trgovine stigla tri njihova vrlo zanimljiva monitora. Zanima vas o čemu se radi? Pogledajmo! Sva tri monitora dostupna su uz jamstvo na tri godine. Istaknuta sniženja odnose se na kupovinu u Linksovom webshopu.

Dell Alienware AW2521HFLA - 3.039,05 umjesto 3.199 kuna

Krenut ćemo s ovom poslasticom, namijenjenom zaljubljenicama i zaljubljenicima u računalne igre. Opremljen zaslonom s IPS panelom dijagonale 25 inča, nudi punu HD razlučivost (1920 puta 1080 piksela), uz vrijeme odziva od jedne milisekunde, svjetlinu od 400 cd/m2, kontrast 1000:1 i fantastičnu frekvenciju osvježavanja od 240 Hz. Za povezivanje su na raspolaganju HDMI i DisplayPort, kao i tri utora za USB (svi redom 3.0). Podržava AMD Free-Sync, Nvidia G-Sync i AlienFX Lightning, a možete ga i nagnuti za bolji pregled.

Dell U2421HE - 2.184,05 umjesto 2.299 kuna

Ovaj je model više namijenjen poslovnim ljudima i kreativcima jer nudi širok raspon mogućnosti povezivanja (RJ45, USB-C, HDMI, DisplayPort...) Možete upotrijebiti samo jedan kabel kako bi monitor opskrbili električnom energijom, prenijeli podatke i signal za video. U postolju ima poseban prostor u koji možete pohraniti kabele kako vam ne bi smetali. Manje kabela znači manje gužve na stolu. Jedan problem u životu manje. Postavit ćete ga i upogoniti u tren oka jer je postupak u velikoj mjeri automatiziran. Monitor će sam prepoznati sekundarni zaslon i prilagoditi postavke za najbolji mogući prikaz. Zaslon na panelu IPS je dijagonale 24 inča i razlučivosti 1920 puta 1080 piksela, sa svjetlinom od 250 cd/m2, vremenom odziva od pet milijsekundi i frekvencijom osvježavanja od 60 Hz. Dellov monitor možete na više načina prilagoditi kako bi bio što ugodniji pri dugotrajnom korištenju. Ujedno je opremljen tehnologijom koja smanjuje titranje i emisije štetnog plavog svjetla kako ne bi previše opteretio vaše oči. Dolazi sa softverom u kojem je moguće dodatno namjestiti niz postavki (uključujući i kratice do često korištenih značajki), ali i zapamtiti sve postavke kako bi ih vratio u slučaju da se za time ukaže potreba.

Dell E2421HN - 910,55 umjesto 949 kuna

Izvrstan izbor za srednje i male tvrtke koje zbog prirode svog poslovanja trebaju kvalitetnije monitore. Ovo je nenametljiv i energetski ekonomičan uređaj koji neće zauzeti puno prostora na radnom stolu, ali će ponuditi IPS zaslon dijagonale 24 inča i razlučivosti 1920 puta 1080 piksela, uz vrijeme odziva od pet milisekundi, frekvenciju osvježavanja od 60 Hz i svjetlinu od 250 cd/m2. Ima utore za povezivanje putem HDMI-ja i VGA. Također dolazi sa softverom koji nudi veće mogućnosti pri namještanju postavki i upravljanju, ali i dodatne pogodnosti poput, primjerice, prikaza aplikacija jedne uz drugu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

5G NE, 6.55", 8GB, 128GB, Android 11, crni

XIAOMI 11 Lite Smartphone

In-ear i naglavne, više modela

SENNHEISER slušalice

Pogledaj ponudu u nastavku i iskoristi odličnu priliku

Velika ponuda Lenovo prijenosnih računala sada uz popust -10%