• Nakon premijere u prosincu nove Appleove slušalice već su stigle u domaće trgovine
  • AirPods Max, namijenjene audiofilima, dolaze s brojnim naprednim značajkama
  • U Linksu su dostupne uz popust i druge pogodnosti

Pristigle kao zadnje veliko predstavljanje hardvera tvrtke Apple u prošloj godini, bežične slušalice AirPods Max namijenjene su onima koji žele naglavni model iz iste serije kao i iznimno popularne AirPods koje se gurnu u uho. Izrađene su od kvalitetnih i izdržljivih mateerijala kao što su aluminij i čelik, ali su ujedno i iznimno udobne i ugodne za korištenje zahvaljujući vrhunskoj memorijskoj pjeni te pletenoj traci za glavu.

Među najboljima na tržištu

Slušalice AirPods Max opremljene su jednim od najboljih sustava aktivnog poništavanja okolišne buke na tržištu, s otvorenim načinom rada (Transparency) koji će vam olakšati interakciju sa svijetom oko vas dok ih koristite. Mogu se također pohvaliti i značajkama kao što je, primjerice, prostorni zvuk s dinamičkim praćenjem glave (kako bi dobili dojam zvuka koji vas okružuje, kao da ste u kinu). Akustični dizajn kombiniran je s naprednim Appleovim procesorom H1 i softverom kako bi ponudio raznovrsna iskustva slušanja.

Vrlo jednostavne i praktične

AirPods Max vrlo je jednostavno upogoniti i koristiti, kako za slušanje, tako i za prebacivanje između različitih uređaja (primjerice, iPhonea, iPada, iPod Toucha ili Apple TV-a). Za upravljanje razinom zvuka i reprodukcijom možete koristiti tipku Digital Crown. Nalik je onoj na pametnom satu Apple Watch, samo što je veća i prilagođena radu sa slušalicama. Jednim pritiskom pokrenut ćete ili zaustaviti reprodukciju, s dva preskočiti pjesmu, a s tri se vratiti korak nazad. Zadržite li pritisak, aktivirat ćete pristup Appleovoj digitalnoj pomoćnici Siri.

Štedljive i osjetljive

Zanimljivo, nemaju tipku za uključivanje i isključivanje. Da, potpuno je izostavljena. Naime, AirPods Max automatski se uključuju čim detektiraju kako ste ih stavili na glavu i zaustavljaju kad ih skinete. Ukoliko ih odložite na stol ili oko vrata, nakon nekoliko minuta mirovanja pokrenut će način rada koji manje troši energiju, a kad ih pospremite u futrolu aktivirat će još štedljiviji način rada. Time ćete izbjeći potpuno pražnjenje baterije dok ih ne koristite. Omogućit će do 20 sati slušanja s jednim punjenjem baterije, čak i ako pritom stalno koristite zahtjevne značajke poput aktivnog uklanjanja šuma i prostornog zvuka. Na raspolaganju je također i štedljivi način rada koji potrošnju energije svodi na minimum kad se za time ukaže potreba. U magazinu Verge dali su im visoku ocjenu zbog luksuznog dizajna, odlično izbalansiranog zvuka, učinkovitog suzbijanja buke, jednostavnih kontrola za upravljanje te značajke prostornog zvuka. U Tech Radaru su tome još pridodali fatnastično korisničko iskustvo i izvrsne dodatne značajke, dostupne za uređaje s operativnim sustavom iOS.

Bežične slušalice Apple AirPods Max možete nabaviti u Linksu za 4.986,55 umjesto 5.249 kuna u sivom ili zelenom izdanju, uz jamstvo na godinu dana i besplatnu dostavu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Core i5 1135G7, 16GB, 512GB SSD, 15.6" FHD, FreeDOS

LENOVO ThinkBook 15 20VE0053SC

10.1", 2GB, 32GB, WiFi, Android 8

Tablet HUAWEI MediaPad T5

Uz kupovinu Acer računala Internet Security za 99 kn!

ACER laptopi i računala