• U Linksu je u tijeku akcijska ponuda s pregršt odličnih i zanimljivih uređaja
  • Donosimo pregled uređaja iz kategorije računalne periferije
  • Popuste možete ostvariti do 29. studenog

Linksove trgovine i webshop do nedjelje, 29. studenog, ili do isteka zaliha nude veliki broj atraktivnih proizvoda po sniženim cijenama i uz druge pogodnosti. Pogledajte što se može naći među uređajima u kategoriji računalne periferije.

Računalni miš Alienware AW310M - 399 umjesto 505 kuna

Sjajan Alienwareov optički bežični miš s ugrađenom tehnologijom Omron ima šest potpuno programabilnih tipki spremnih za 20 milijuna klikova i bateriju koja može izdržati 300 sati igranja. Podržava rezoluciju do 12000 dpi i automatsku kalibraciju kako bi se što bolje prilagodio površini na kojoj ga koristite. Dolazi s jamstvom na godinu dana.

Računalni miš Logitech Gaming G403 Hero - 399 umjesto 519 kuna

Perolaki optički žični miš sa šest programabilnih tipki (putem softvera G Hub) podržava razlučivost do 16000 dpi i nisko vrijeme odziva. U Logitechu kažu kako je do osam puta brži od standardnih računalnih miševa koji nicu dizajnirani za igranje. Obložen je gumom za ugodnije upravljanje i moguće ga je dodatno otežati s još deset grama. Dobit ćete uz njega i jamstvo na dvije godine.

Računalna tipkovnica Alienware AW310K - 749 umjesto 899 kuna

Mehanička žična tipkovnica za igračice i igrače dolazi sa switchem Cherry MX Red, nizom funkcija za tipke i punom numeričkom tipkovnicom, a i fantastično izgleda. Pod jamstvom je godinu dana.

Računalna tipkovnica Logitech Gaming G512 Carbon - 699 umjesto 899 kuna

Dizajnirana za preciznost pri igranju, ova Logitechova tipkovnica opremljena je mehaničkim sklopkama GX, USB propusnim priključkom te izdržljivim aluminijskim kućištem od slitine aluminija i magnezija 5052. Pozadinsko osvjetljenje za tipke može prikazati približno 16,8 milijuna boja. Uz pomoć tehnologije Lightsync možete napraviti vlastite animacije boja ili pratiti efekte u igrama, odnosno zvuk i boju na zaslonu. Funkcijske tipke omogućavaju brzi pristup mnoštvu kratica za, primjerice, namještanje razine glasnoće, svjetlosne efekte i tome slično. Logitechov softver G Hub nudi dodatno proširenje tih mogućnosti, kao i poseban način rada prilagođen igranju. Tipkovnica podržava istovremeni pritisak na 26 tipki bez ghostinga. Uz isti popust i dvije godine jamstva dostupni su modeli sa sklopkama GX Brown Tactile i GX Red Linear.

Računalna tipkovnica Razer Cynosa Lite - 299 kuna

Izdržljiva Razerova tipkovnica dizajnirana je kako bi bila u većoj mjeri otporna na prolijevanje tekućina. Nudi atraktivno jednozonsko pozadinsko osvjetljenje RGB LED Razer Chroma, s podrškom za 16,8 milijuna boja. Tipke su joj mekane i programibilne. Podržava poseban način rada za igranje i snimanje makroa u stvarnom vremenu. Također je kompatibilna sa softverom Razer Synapse 3. Možete ju nabaviti samostalno za 299 kuna ili u paketu s računalnim mišem Abyssus Lite za 569,05 umjesto 599 kuna. Taj miš ima ugrađen optički senzor s razlučivošću do 6400 dpi.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Elegantan dizajn, 2GB, 32GB, 4G/LTE.

Tablet HUAWEI MediaPad T3

6.67", 6GB, 128GB, 64MP, trostruka kamera

Smartphone XIAOMI MI 10T

Snažne i produktivne aplikacije, godišnja pretplata

MICROSOFT 365 Personal