• Multifunkcijski uređaji imaju niz prednosti, naročito za manje tvrtke s malim uredima
  • Uštedjet će vam novac, vrijeme i živce
  • U Linksovom webshopu na popustu je atraktivan HP-ov uređaj, ali trebate požuriti kako bi ga se dokopali

Zašto bi kupili multifunkcijski uređaj, pitate se? Bolje je pitanje zašto bi uopće ikad kupili bilo što drugo! Ova kategorija uređaja ima više prednosti, a mi ćemo vas ovom prilikom podsjetiti na tek najvažnije među njima. Za početak, kvalitetan multifunkcijski uređaj na najmanju moguću mjeru će smanjiti ne samo broj uređaja koje koristite u uredu ili kod kuće već i popratne opreme poput kabela, produžnih letvi za struju i tome slično, ali i broj priručnika koje ćete trebati proučiti kako bi savladali upravljanje njima.

Štedi gdje je važno

Umjesto zasebnog printera, skenera, fotokopirke i telefaksa imat ćete uređaj koji možda jest poveći (iako bi se o tome dalo raspravljati), ali je zasigurno manji od zbroja svih koje će zamijeniti, zauzimat će manje prostora od njih i tražit će manje električne energije. Time ćete ujedno i reducirati potrebu za povezivanjem drugih uređaja, poput primjerice računala ili pametnih telefona. Zar nije bolje imati jedan uređaj sa četiri funkcionalnosti s kojim ćete povezati svoj laptop, desktop ili smartfon? Zadnje, ali ne i najmanje važno – korištenjem jednog umjesto više uređaja otvarate prostor za moguće uštede na više razina. Pritom ne mislimo samo na električnu energiju - iako je ona svakako važna - već i na troškove održavanja koji dolaze sa svakim uređajem kojeg ste ikad nabavili ili ćete to tek učiniti. A nije nevažno ni što ćete uštedjeti vaše najdragocjenije resurse: vrijeme i živce.

Svestran i zaštićen

Multifunkcijski uređaj HP OfficeJet Pro 9010 može poslužiti za ispis, skeniranje, fotokopiranje i slanje poruka telefaksom. Za ispis brzinom do 22 stranice u minuti i razlučivosti do 4800 puta 1200 dpi koristi tintu. Na raspolaganju je ukupno 512 megabajta ugrađene memorije. Skenirati možete do razlučivosti 1200 puta 1200 dpi, što je više nego dovoljno za ogromnu većinu uredskih potreba. Može printati, skenirati i kopirati jednostrano i dvostrano.

Što se povezivanja tiče, na raspolaganju je pregršt opcija. Računajte svakako na Wi-Fi, LAN i USB 2.0, kao i na niz mogućnosti povezivanja putem mobilnih aplikacija. U tvrtci Hewlett-Packard su mislili i na zaštitu pa OfficeJet Pro 9010 dolazi s ugrađenim vatrozidom (firewall) za praćenje, nadzor i onemogućavanje neželjenog prometa. Tu su također i Wi-Fi Direct, kao i mogućnosti zaključavanja te zaštite lozinkom za upravljačku ploču. Posebno je pogodan za manje urede s lakim do srednje velikim opterećenjem kad su u pitanju printanje i kopiranje. U recenziji PC Maga dobio je ocjenu izvrstan zbog toga što je brz, nudi ispis dobe kvalitete, mogućnost printanja bez rubova i povoljnu razinu troškova održavanja, a i ne izgleda loše. U Linksovom webshopu možete HP OfficeJet Pro 9010 do nedjelje, 5. srpnja, nabaviti po sniženoj cijeni od 899 umjesto 1099 kuna. Dolazi s godinom dana jamstva, s time da je moguće garanciju produžiti na tri godine ako se u roku od 60 dana od kupovine registrirate pri ovom web odredištu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prilagođen po tvojoj mjeri!

LENOVO IdeaPad 3

Četverostruka kamera + 64GB memorije!

SAMSUNG Galaxy A31