• Novi GoPro Hero 9 je spektakularna kamera prepuna sjajnih funkcionalnosti
  • Možete ju kupiti u Linksu - web cijena iznosi 3.799 kn
  • Ima dva ekrana i snima 5K

GoPro nikad nije bio uzbudljiviji, a sve što su glasine i internetska šuškanja govorila se i ostvarilo. Pred nama je model u kojem će uživati i oni koji sadržaj stvaraju i svi oni koji taj sadržaj konzumiraju. Naročito nas veseli poboljšanja baterija i novi softverski trikovi s kojima Hero 9 dolazi, no još je puno toga što će mnogima izmamiti osmijeh na lice. Na primjer činjenica da ima integrirani nosač i da omogućava da pričvrstite svoju kameru na bilo koji nosač. No, tu nije kraj. Pogledajte nekoliko jako dobrih razloga zašto je kupiti.

Jedan od prvih razloga je što se trenutno nalazi na akciji i umjesto 3.799 kuna koštat će vas 3.399 kn. KUPITE JE OVDJE.5K Video
Za sve one koji žele savršene detalje, čak i kod zoomiranja, GoPro Hero 9 nudi opciju snimanja u 5K rezoluciji. O ovome se možda i najviše pričalo i jako smo zadovoljni što se doista i ostvarilo. Novi 23.6 MP senzor bit će moćan pomagač u svim aktivnostima koje želite zabilježiti, a vašim će snimkama dati željenu oštrinu.

20 MP fotografije uz SuperPhoto
Popularni dokumentarac o kojem ovih dana svi pričaju, a koji se emitira na Netflixu (Social dilemma) utvrdio je kako živimo u vremenu kojim upravlja softver. U slučaju ove GoPro kamere to su jako dobre vijesti jer će SuperPhoto funkcionalnost koju ima znatno pomoći da uslikate najbolju moguću fotografiju. I to nakon što analizira scenu koju gledate.

Mods
Uz dodatke koje je GoPro predstavio - a koje naziva Mods - njihovi su modeli dobili širu sliku. Tako je i s posljednjim predstavljenim modelom GoPro Hero 9, za koji vas već očekuje nekoliko dodataka, a koji će vam pomoći stablizirati sliku i dodatno poboljati scenu. Kako i sam GoPro kaže, a nama se jako sviđa - “pretvorite svoji GoPro Hero 9 u moćni produkcijski stroj” uz Max Lens Mod i druge.

Dva ekrana
I o ovom se šuškalo na internetskim portalima, i sada su tu. Jedan ekran već sigurno jako dobro znate. Stražnji, intuitivan i osjetljiv na dodir, nešto je veći, a novitet je prednji ekran koji će pomoći da selfie snimke izgledaju spektakularno.Moćna baterija
GoPro Hero 9 ima 30 % jaču bateriju , zahvaljujući činjenici da je od 1720 mAh. To znači - više snimanja i više zabave bez potrebe da mijenjate bateriju usred snimanja.

Hyper Smooth 3.0 i izravnjavanje horizonta
Ultimativna glatkoća obilježje je ove kamere zahvaljujući Hyper Smooth 3.0 stabilizaciji s kojom će vaše snimke biti još gledanije na YouTubeu. Kad smo već kod YouTubea, pogledajte i ovaj video:Izravnjavanje horizonta unutar kamere sada je moguće uz novu digitalnu leću Linear + Horizon Leveling. Zahvaljujući ovome, snimke će biti ravne i stabilne.

TimeWarp 3.0
I na kraju, još malo zgodnih opcija dolazi uz TimeWarp 3.0 funkcionalnost koja će vam omogućiti da snimate recimo popularni time lapse format.


 

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda