• Samsung Galaxy A41 jako je dobra prilika za sve oni koji žele novi pametni telefon
  • Trenutno mu web cijena u Linksu iznosi 2.184 kn
  • Samsung Galaxy A41 raspolaže s podosta naprednih opcija po ugledu na high end uređaje.

Ako se odlučite za atraktivan i kompaktan telefon iz Samsungove popularne serije Galaxy A, model označen kao A41 može biti sjajan izbor.

Vrhunski zaslon i pro kamere u srednjostrujaškom telefonu

Zgodnih dimenzija 6,1 inčni Super Amoled zaslon odlične svjetline od 60 cd/m2 prostire se skoro do rubova što u konačnici donosi vrhunsku sliku i pri jakoj dnevnoj svjetlosti. Ako niste nikada koristili Super Amoled zaslon ,a niste od onih koji kupuju najskuplje modele ovo je odlična prilika za ulazak u svijet high end vizualnog iskustva. Vjerujte nam kad jednom osjetite Super Amoled vidjet ćete o čemu pričamo i zašto vam preporučujemo A41 s toliko žara. Dizajn i izvedba kućište kod Samsung Galaxy A41 modeka prate prepoznatljiv Samsungov atraktivan stil, ugodnu ergonomiju.

Kućište izrađeno od čvrste plastike uz premaz koji smanjuje tragove otisaka prstiju i ugodnu dimenziju čine A41 modelom koji se neće posramiti niti pred znatno skuplji telefonima. Zgodnog pametnjakovića još zanimljivijim izborom čini nekoliko vrhunskih kamera. S prednje strane nalazi se selfie kamera od čak 25 MP koja će uz Live focus opciju i video zapise HD kvalitete poboljšati rating na društvenim mrežama, a uspomene s najvoljenijim ljudima i ljubimcima učiniti nezaboravnim. Stražnja trostruka kamera ukupne rezolucije od 61 MP nudi vrhunske fotografije. Širokokutni senzor omogućuje snimanje omiljenih panorama na putovanjima ili razonodi u vašem gradu.

Efikasan s naprednim opcijama

Samsung Galaxy A41 raspolaže s podosta naprednih opcija po ugledu na high end uređaje. Super Amoled zaslon nudi noćni i zaštitni način rada pomoću plavog filtra, funkciju zaštite od slučajnog kontakta i povećanja osjetljivosti na pritiskanje ako koristite pametni telefon s rukavicama. Nama koji smo ljubitelji Netflix sadržaja jako se sviđa opcija DRM Widevine Level 1, što mu omogućuje reprodukciju streaming sadržaja u HD kvaliteti. Biometrijska zaštita postala je standard kod mnogih tako da i ovaj zgodni telefon raspolaže s čitačem otisaka prsta postavljenim ispod zaslona i opcijom pristupa telefonu pomoću prepoznavanja lica.

Mediatekov osmojezgreni 12nm Helio P65 procesor odlično će ispratiti sve vaše zahtjeve uz 4 GB radne memorije i 64 GB  memorije za pohranu podataka. Zanimljiva funkcija Game Booster razveselit će sve gejmere. Funkcija izoštravanja sličica (Frame Booster) omogućuje grafiku s glatkim pokretima kao u stvarnosti. Game Booster pamti vaš gejming stil i u skladu s tim optimizira bateriju, temperaturu i memoriju. Solidna baterija od 3.500 mAh omogućuje vam nesmetano cjelodnevno korištenje Samsung Galaxy A41 modela bez ograničenja.

Cijena ovog uređaja iznosi 2.184 kn, a možete ga kupiti ovdje.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda