• Apple je predstavio iPhone 15 i iPhone 15 Pro, iPhone Pro Max
  • iPhone 15 Pro je od titana
  • Oba modela već možete prednaručiti u Linksu

Pred svaki od Appleovih velikih događanja, uzbuđenje raste i doseže vrhunac prilikom samog predstavljanja. Ove godine u centru pažnje je nova iPhone linija koju već možete kupiti u Linksu.

iPhone 15 i 15 Pro

 iPhone 15 Pro zvijezda je showa i Apple ga je naravno, stavio u prvi plan. A u prvom planu prvog plana je - dizajn. Tako u svojim službenim materijalima navode: “iPhone 15 Pro je prvi iPhone koji ima dizajn od titana za svemirsku upotrebu, koristeći istu leguru koju svemirske letjelice koriste za misije na Mars.” Inače, davnih dana Nokia je imala model od titana 8910. Vrijedno spomena, baš kao i novi procesor A17 Pro, za koji kažu da je stvoren za gaming. Foto i video profesionalci, uživat će u sustavu kamera sa 7 profesionalnih objektiva. iPhone Pro ima 6,1” ekran (ima i 6,7” opcija), dolazi s 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu podataka. Cijena mu je 1.479 eura.

KUPITE IPHONE 15 PRO OVDJE.iPhone 15, baš kao i Pro model ima dynamic islands funkcionalnost, a Apple izdvaja i da je otporan je na prskanje, vodu i prašinu. Prednja strana Ceramic Shield čvršća je od bilo kojeg stakla pametnog telefona. A 6,1" Super Retina XDR zaslon je do 2x svjetliji na suncu u usporedbi s iPhoneom 14, kažu u Appleu. Njegov je procesor A16 Bionic, a dolazi sa 6 GB RAM-a, 128 GB prostora za pohranu podataka i glavnom kamerom od 48 MP. U Appleu naglašavaju kako novi iPhone ima i poboljšano snimanje portreta; odlično je da ako želite brzo uhvatiti trenutak prije nego što nestane Više ne morate prelaziti na portretni način rada. Ako je vaš subjekt osoba, pas ili mačka, iPhone 15 automatski snima informacije o dubini. Cijena iPhone 15 modela je 1.049 eura.

KUPITE IPHONE 15 OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda