• Apple iPhone 6s i 7 odličan su izbor jer ovi uređaji spadaju među kvalitetnije. Oba imaju 4,7” ekran
  • Sony Xperia XA1 dolazi s dobrom cijenom, sjajnim 5” ekranom i kamerom
  • CAT S41 namijenjen je onima kojima je potreban izdržljiv mobitel

Priznajemo, neki od nas nisu obožavatelji mobilnih uređaja koje treba držati s dvije ruke odnosno onih s jako velikim ekranom. Naravno, vaš stav o tome ovisi o veličini ruku i onome što volite. Iako postoji nagovještaj da će se manji ekrani vratiti za sada ih još nema pa za sve one poput nas izdvajamo nekoliko pametnih telefona s malim (do 5”) ekranom.

Apple iPhone 7

iPhone 7 možete dobiti u crnoj, srebrnoj, zlatnoj i roza zlatnoj boji, a svaki će vas koštati oko 4 tisuće kuna. Ima 4,7” ekran, pokreće ga Apple A10 Fusion, a dolazi s 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu podataka. Stražnja kamera ima 12, a prednja 7 MP. Kao korisnici upravo ovog modela možemo reći da nas dosta vjerno služi otkako je izašao. Ni nakon ažuriranja operativnog sustava ne osjećamo pad snage niti vidimo bilo kakvu slabost. Definitivno ima našu preporuku.

Apple iPhone 6s

iPhone 6s tek je neznatno slabiji od Sedmice. Također ima 4,7” ekran, 2 GB RAM-a i 32 GB za pohranu podataka. Stražnja kamera ima 12, a prednja 5 MP. S obzirom na to da dolazi 3D touch funkcionalnošću i NFC, a po cijeni koja se kreće oko 2700 kuna, možemo reći da ovaj mali ekran dolazi s povoljnom cijenom. Inače, Apple ima dosta pouzdane i izdržljive uređaje pa vjerujemo da će, iako se radi o starijem modelu, biti dobar izbor.

Sony Xperia XA1

S niskom cijenom od oko 1000 kuna dolazi Sony Xperia XA1. Novinari koji su uređaj recenzirali kažu kako za te novce nudi dosta toga, a prije svega iznenađuje impresivna kamera. Sjajan ekran od 5” i kompaktan dizajn njegove su najveće prednosti, a kao minuse ističu nedostatak čitača otiska prsta. Od hardvera izdvajamo 3 GB RAM-a i 32 GB za pohranu podataka, stražnju kameru od 23 MP i prednju od 8 MP.

CAT S41

CAT spada u seriju robusnih telefona, a radi se o uređajima koji će izdržati najteže uvjete rada. Idealni su za one koji su dosta na terenu. Ovaj model ima bateriju koja će izdržati 38 sati razgovora, a u slučaju potrebe može puniti i druge uređaje.Ima MIL 810G certifikat što znači da je otporan na udarce, vod, prašinu, toplinsko zračenje i slične nepogode. Ekran je 5”, ima 3 GB RAM-a i 32 GB za pohranu podataka. Sa stražnjom kamerom od 13 MO možete snimati i pod vodom. Prednja kamera ima 8 MP.

Motorola Moto G5

S niskom cijenom od oko 700 kuna, G5 može biti dobar izbor za one koji žele mobitel s manjim ekranom. Ovaj konkretni je 5”, a uređaj osim toga ima 3 GB RAM-a i 16 GB za pohranu podataka. Stražnja kamera je od 13, prednja od 5 MP. Zanimljivo je da ima i čitač otiska prsta.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Full HD, ULTRA HD, 4K kamera!

OVERMAX X-BEE DRONOVI

Spreman za svaku aktivnost!

HP 250 - 8GB, 256GB

Pouzdan za tvoju efikasnost!

HP 255 G7 - 8GB, 256GB