• Cijena ovog modela je 1.299,99 eura
  • Ima 6,7” ekran
  • Radi se o jednom od trenutno najboljihi Phone mobitela

iPhone ne treba posebno predstavljati - svaka linija je sve bolja, a kako se radi o premium uređajima možete biti sigurni da dobivate vrhunski proizvod. I to onaj koji će vas služiti godinama. Puno je razloga zašto odabrati baš ovaj iPhone 14 Plus, a mi smo odabrali nekoliko njih.

KUPITE GA OVDJE.

Odličan ekran
Apple kao jedan od najvećih benefita izdvaja veliki ekran koji je 21 % veći od iPhonea 14, a poput tog modela i ovaj ima Super Retina XDR zaslon kao i OLED tehnologiju. Ekran je pohvala i popularna GSM arena.

Dugotrajna baterija
Tražite li mobitel s baterijom koja dugo traje, iPhone 14 Plus sigurno će biti odličan izbor. Po testovima nezavisnih magazina baterija će izdržati više od 23 sata razgovora, preko 16 sati surfanja po internetu odnosno više od 19 sati gledanja video zapisa.Sjajan sustav kamera
Sustav kamera koji ima iPhone 14 Plus, zadovoljit će sve one koji pametni telefon kupuju zbog tih funkcionalnosti. Spomenuta GSM Arena napisala je kako ćete dobiti pouzdanu kvalitetu fotografija s glavne i selfie kamere, kao i izvanrednu kvalitetu videozapisa i stabilizaciju u svim segmentima.

Izvrsni akcijski isječci
iPhone 14 Plus ima doista zadivljujući akcijski mod, za koji Apple kaže da pomaže za mirne zapise iz ruke, bilo da snimate dok pješačite stjenovitom stazom ili jurite svoju djecu kroz park. Izgleda doista impresivno!Mobitel za 5+ godina
Vjerujemo da je ovo mobitel koji bi s vama mogao biti sljedećih pet i više godina. Naravno, preduvjeti za to postoje no riječ je o hardverski jakom modelu koji dolazi s 6a GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu podataka.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda