• Cijene su već od 599 kuna
  • Akcije imaju različito trajanje pa svakako provjerite
  • Neki modeli dostupni su u tek nekoliko primjeraka

Ako sad nije pravi trenutak za novi mobitel, nikad neće biti! Da, malo pretjerujemo, ali kada se 63 pametna telefona nađu na akciji, onda je doista dobar trenutak za kupiti jedan. Odabrali smo nekoliko modela koji već danas mogu biti vaši.

KOMPLETNU LISTU POGLEDAJTE OVDJE.

Alcatel 1 SE Lite - 599 kuna

 Ovo je trenutno vjerojatno jedan od najjeftinijih mobitela, ako ne i onaj s najnižom cijenom. Naša prva dva mobitela, negdje u devedesetima i početkom dvijetisućitih bila su Alcatelova, bio je dosta popularan brand tada. SE Lite spada u tzv entry level kategoriju pa tako dolazi s 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu podataka. Ekran je 6,22”, ima tri stražnje kamere (13 + 5 + 2 MP) dok prednja ima 5 MP.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro - 1.599 kuna

Kako smo već pisali,odnosono parafrazilrali GSM Arenu, ovo je mobitel koji popunjava sve kvačice unutar cijene s kojom dolazi. Odnosno, da pojednostavnimo, nudi dobar odnos cijene i kvalitete. Ima sjajne performanse za svoj razred, odličnu bateriju, dobru kvalitetu fotografija, NFC. Ovaj konkretni model dolazi sa 6 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu podataka.

OnePlus Nord N10 5G - 1.799 kuna

Odlična je ovo cijena za 5G mobitel koji ima puno kvaliteta, a od kojih se nama najviše sviđa trajanje baterije. Izdržat će naime preko 15 sati surfanja po internetu odnosno preko 15 sati gledanja video streaming sadržaja. No osim toga dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka. Ekran je 6,49”, a ima i podršku za NFC.

Apple 12 Mini - 5.599 kuna

Tek su 4 komada ovog modela dostupna na akciji, a radi se o uređaju koji dolazi sa 128 GB prostora za pohranu podataka. O modelu Mini 12 dosta smo već pisali i nama je posebno drag zbog veličine ekrana, ali i zbog procesora koji je doista super brz. No, ako volite Apple modele ponuda tu ne staje jer moćete dobiti iPhone Mini 13 za 6.199 kuna, koji također ima 128 GB prostora za pohranu podataka. Ako želite posljednji i najbolji model, u ponudi je iPhone 13 s 256 GB, za 7.999 kuna.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter