• Cijena Asus ROG 6D 5G mobitela je 1.088 eura
  • Radi se o gamerskom mobitelu koji ima 6.78" ekran
  • Dolazi s puno gamerskih funkcionalnosti

Asusova ROG serija poznata nam je prije svega po gamerskim prijenosnicima. ROG je skraćenica od Republic of Gamers, a moramo priznati prezentacija cijele ideje izvedena je jako atraktivno. Tako Asus, kada piše o tome zašto ROG, kaže: “Tehnologija nikad ne spava, kao ni akcija. Za one koji žele osvojiti moć, Republika Gamers čeka. Potaknut neumoljivom inovacijom, ROG je predan stvaranju nesvakidašnjih iskustava za igrače i entuzijaste posvuda.” Proizvoda je puno, a danas predstavljamo Asus ROG 6D 5G.

5G zvijer

Po svim svojim karakteristikama Asus ROG 6D 5G spada u jake mobitele. Prije svega tu je 6.78" 1080 x 2448, 165 Hz, AMOLED ekran, stvoren za igranje, a podršku mu daje 6000 mAh baterija koja će omogućiti dugotrajno igranje. Asus izdvaja čitav set funkcionalnosti koje su doista sjajne. Tako ističu kako AeroActive Cooler 6 - hladnjak pokretan umjetnom inteligencijom i ventilator koji pruža povećani protok zraka za hlađenje izravno na vruće točke na stražnjem poklopcu. Posebna je pažnja posvećena dizajnu za koji kažu kako je izrađen u duhu avanture, i seže dalje od svojih cyberpunk korijena kako bi istražio širi svemir. Specijalni Space Grey mat finiš daje mu futuristički izgled. Poboljšan je i AirTrigger čiji ultrazvučni senzori u potpunosti podržavaju razne geste, kao što su Dual Action, Press and Lift i Gyroscope Aiming.

Jaki hardver

Ovaj model dolazi s 12 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu podataka. Ima tri stražnje kamere (50 + 13 + 5 MP), dok prednja selfie kamera ima 12 MP. Tu je i podrška za NFC. Riječ je dakle o doista moćnom mobitelu, čija je cijena 1.088 eura. Podsjećamo, u Linksu možete kupiti i doista spektakularnu Batman verziju čija je cijena 1.313 eura.

KUPITE ASUS ROG 6D 5G OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda