• Nekoliko sjajni mobitela u Black Weeku možete dobiti po nižoj cijeni
  • Količina je ograničena pa svakako požurite po svoj primjerak
  • Već od 849 kuna

Black Week ima jako široku ponudu svega - robotskih usisavača, gamerskih stolica, stolnih lampi i svega ostalog što vam možda treba baš u ovom trenutku. No, zamo za vas izdvajamo ponudu pametnih telefona i tablet računala. Podsjećamo da i ove godine Links spaja Black Friday i Cyber Monday u ONLINE BLACK WEEK! Kao i da su dostupne količine ograničene.

KOMPLETNU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE.

Samsung Galaxy Z-Flip - 6.799 kuna

Jedan od najljepših telefona, ne samo u proteklih nekoliko godina, već svih vremena, također je na sniženju i to od 20 %. Ovo je odlična prilika za sve koji ga žele, ali požurite jer je količina ograničena. Ovaj model ima 6,7" ekran, 8 GB RAM-a, SSD od 256 GB. Radi se naravno o 5G uređaju, kojeg pokreće Android 12 operativni sustav. Radi se o doista jedinstvenom modelu, pogledajte video:

Samsung Galaxy A13 - 1.159 kuna

Još jedan Samsungov model možete dobiti po nižoj cijeni u sklopu Black Weeka - Samsung Galaxy A13. Specifikacija kaže kako dolazi s 6,6" ekranom, 4 G RAM-a i 64 GB za pohranu podataka. Operativni sustav je Android 12, a radi se o modelu na kojem je GSM Arena izdvojila kao pluseve Gorilla Glass, veliki ekran s dobrim kontrastom, odličnu bateriju

Samsung Galaxy Tab A8 - 1.569 kuna

Kad smo već kod Samsunga, u ponudi je i njihovo tablet računalo Galaxy Tab, koje možete dobiti po cijeni od 1.569 kuna. Riječ je o WiFi modelu koji ima 10.5" ekran, a dolazi s 4 GB RAM-a, 64 GB prostora za pohranu podataka i Android 11 operativnim sustavom. Magazin Android Authority dao mu je ocjenu 9 od 10.

Lenovo Tab M8 - 849 kuna

Obiteljsko tablet računalo doista zaslužuje taj naziv, jer je prikladno za svaku dob, a cijena mu je na sniženju 849 kuna. Radi se o WiFi modelu, koji ima 8" ekran, 3 GB RAM-a, 32 GB prostora za pohranu podataka i Android 11 operativni sustav. Ako vam to nešto znači, sive je boje.

KOMPLETNU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9