• Futrole su odlične za personalizaciju
  • Njihova primarna uloga je zaštita
  • Pronađite velik broj futrola u Linksu

Wow, imaš novi mobitel! Koliko puta ste ovo čuli nakon što ste stavili futrolu za mobitel? Atraktivne futrole mogu pametnom telefonu dati novi izgled, no to je tek jedna od njihovih funkcionalnosti, čak i možda najmanje važna. Ovo je pet razloga zašto je dobro imati futrolu za mobitel.

VELIK BROJ FUTROLA PRONAĐITE OVDJE.

Zaštita - definitivno najvažniji razlog imanja futrole je zaštita mobitela od oštećenja. Futrole dosta dobro štite mobitel prilikom pada, a svi znamo da ovi uređaji često padaju na tlo. S dobrom futrolom čuvate telefon i produžujete mu život u vašim rukama, čime mu je i vrijednost dugotrajnija.

Personalizacija - Najbolji način da pokažete tko ste, a s mobilnim uređajem, je kroz futrolu. Tako na primjer možete imati futrolu s motivima iz nekog filma, ili s motivima nekog razdoblja - audio kaseta je dosta popularna. No, to može biti i modni detalj - FineWoven Case je iPhone futrola izrađena od izdržljivog mikrokepera - materijal je to koji ima mekan osjećaj poput antilop kože.

Dodatne funkcionalnosti - Isti gore spomenuti FineWoven Case dolazi s MagSafeom, a postoje i druga koja dolaze s džepovima za kartice, postoljima za gledanje sadržaja na telefonu. Samsung Silicone Grip futrola za S23 ima remen, a Osim modernog remena, silikonska maska ima glatku i svilenkastu teksturu koja je meka na dodir i omogućava višesatno udobno prianjanje. Ovakve male stvari daju dodatnu vrijednost vašem pametnom telefonu.

VELIK BROJ FUTROLA PRONAĐITE OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda