• iPhone 14 modeli dolaze s puno poboljšanja
  • Model Plus ima 6,7” ekran
  • Kinematografski način snimanja posebno je zabavan

iPhone 14 posljednji je model iz Appleove iPhone serije, koji je po mnogočemu jedan od najboljih pametnih telefona na tržištu. Zanimljivo je da iPhone 14 nema Mini verziju kao modeli 13 ili 12. Umjesto toga, Apple je ponovno predstavio iPhone 14 većih dimenzija pod nazivom iPhone 14 Plus, a kakav nismo vidjeli od iPhonea 8 Plus koji je na tržište izašao 2017. godine.

Cijena modela iPhone 14 je 1.166 eura.

Cijena modela iPhone 14 Plus iznosi 1.189 eura.

Cijena modela iPhone 14 Pro Max iznosi 1.627 eura.

Veliki ekrani za streaming

iPhone 14 ima 6.1”, a iPhone 14 Plus 6,7 ekran, a osim toga puno je unaprjeđenja u odnosu na prethodne modele. Tako će iPhone 14 Plus izdržati 26 sati gledanja video zapisa bez punjenja, dok će iPhone 14 izdržati 20 sati video sadržaja. Kamere su naravno bolje pa tako nova glavna kamera profesionalne razine i poboljšana obrada slike omogućuju snimanje još senzacionalnijih fotografija pri svim vrstama svjetla — osobito pri slabom svjetlu, kažu u Appleu.

Nama se posebno sviđa kinematografski način snimanja koji automatski prebacuje fokus na najvažniji subjekt u sceni, baš kao što se radi u filmovima. Moguće je snimati u 4K pri 24 fps što isti broj sličica u sekundi koji gledamo u filmovima. iPhone 14 ima isti superbrzi čip koji ima iPhone 13 Pro. A15 Bionic, s 5-jezgrenim GPU-om, pokreće sve najnovije značajke i čini grafički intenzivne igre i AR aplikacije ultra fluidnim, kažu u Appleu.

Popularna GSM Arena kod modela 14 kao pluseve izdvojila je svijetli OLED zaslon, HDR10, dolby Vision i izvrsnu točnost boja. Osim toga, hvale trajanje baterije, glasne stereo zvučnike, te izvrsne sveukupne performanse odnosno izvrsnu kvalitetu fotografija i videa na sve tri kamere.

OTKRIJTE VIŠE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Velika ponuda laptopa za rad, igru ili učenje!

LAPTOPI

Pronađi smartphone koji će odgovarati tvojim potrebama.

SMARTPHONEI

Upotpuni svoj laptop većim ekranom!

MONITORI