• iPhone SE 2 trenutno košta 3.799 kuna
  • Akcija traje do 23. prosinca
  • Prodan je u nešto više od 24 milijuna primjeraka

Nedavno smo silom prilika morali zamijeniti iPhone 7 - zvuk je potpuno prestao raditi kod poziva. Rješivo, ali nakon dugo nagovaranja, uzeli smo novi iPhone. I kako i savjetujemo - dugo smo birali, i ti između modela Mini 12 i SE2. iPhone SE 2 jako nam se sviđa (iako nije pobijedio), i to ne samo zbog cijene. Trenutno ovaj model košta 3.799 kuna i na akciji je do 23. prosinca. Radi se o iPhone najniže cijene, a koji je nasljednik originalnog SE modela. Taj je model izašao 2016. godine, istovremeno kad i modeli 6 i 6s. Originalni SE model oduševio je medije. Pisali su kako se radi i najbolje dizajniranom mobitelu svih vremena, odnosno kako je riječ o modelu koji ima novu tehnologiju u starom kućištu. Unatoč popularnosti koju je imao, Appleu je trebalo dosta godina da ga nadogradi dvojkom, koju smo dobili tek prošle godine.

Hit mobitel

iPhone SE 2 je hit obožavan među korisnicima. Prodan je u nešto više od 24 milijuna primjeraka, čine je pokazao da je tržište malih ekrana i dalje jako. Mnogo je korisnika koji žele mobitele s manjim ekranom, a upravo to je ono što nudi korisnicima, odnosno sigurno je njegova velika prednost. Ekran je 4,7”, a osim ekrana, svakako treba spomenuti i kako ima A13 Bionic procesor kakav ima i iPhone 11. Sigurno se radi o brzom modelu, s kojim ćete obavljati sve mobilne aktivnosti bez problema. Popularna GSM Arena pohvalila je dizajn, svijetao ekran s dobrim kontrastom, sjajne performanse procesora, glasne zvučnike, odlične dnevne i dobre noćne fotografije i naravno cijenu.

Najjeftiniji iPhone

iPhone SE 2 Appleov je pametni telefon s najnižom cijenom, a koji dolazi s performansama i specifikacijama koje će zadovoljiti većinu korisnika. Mediji su ga nahvalili, a broj prodanih primjeraka dokazuje da je i kod korisnika prošao dobro. Na Amazonu ima visoku ocjenu od 4,5 od 5, a glasalo je 3.397 osoba. Čak ga je 76 % njih ocijenilo s čistom peticom, dok je četvorku dalo 11 % njih. Naš je savjet pogledati recenzije na Amazonu ako kupujete proizvod poput ovog i otkriti što o njemu misle oni koji su ga kupili. Trenutno je svakako dobar izbor s obzirom na to da je na akciji, ali i na činjenicu da se radi o sjajnom mobitelu. Ako još niste sigurni pročitajte našu temu o 10 razloga zašto je iPhone SE 2 odličan izbor za vas.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

5G NE, 6.55", 8GB, 128GB, Android 11, crni

XIAOMI 11 Lite Smartphone

In-ear i naglavne, više modela

SENNHEISER slušalice

Pogledaj ponudu u nastavku i iskoristi odličnu priliku

Velika ponuda Lenovo prijenosnih računala sada uz popust -10%