• iPhone SE2 ima A13 Bionic procesor
  • Kamera radi odlične dnevne i noćne fotografije
  • Cijena mu je trenutno vrlo povoljna

Evo jedna sjajna prilika za sve one koji iPhone vole, no ne žele izdvojiti previše novaca za neki od modela. iPhone modeli drže cijenu i to s razlogom - radi se o kvalitetnim modelima bez obzira koji uzeli. Naše iskustvo s 4-5 različitih modela doista je sjajno, a najduže nam je trajao model iPhone 7. SE2 nam je bio opcija, no kako nema 5G ipak smo se okrenuli prema drugom modelu.

No, SE 2 je i dalje fantastičan model o kojem smo pisali doista puno puta. Model SE je naime bio miljenik medija. Izašao je 2016. godine, istovremeno kad i modeli 6 i 6s. Mediji su pisali su kako se radi i najbolje dizajniranom mobitelu svih vremena, odnosno kako je riječ o modelu koji ima novu tehnologiju u starom kućištu. Unatoč popularnosti koju je imao, Appleu je trebalo dosta godina da ga nadogradi dvojkom, koja stoji tu pred vama i čeka da ju kupite.

KUPITE GA OVDJE.Dobra cijena i snažan procesor

Da je i model SE2 omiljen pokazuju brojke - prodan je u gotovo 25 milijuna primjeraka. Ovaj konkretni model dolazi s 4,7” ekranom i 64 GB prostora za pohranu podataka. Procesor je A13 Bionic, isti onaj koji se našao u iPhoneu 11, a riječ je o snažnom procesoru s kojim ćete lagodno raditi i obavljati sve potrebne zadatke. Magazin GSM Arena pohvalio je dizajn, svijetao ekran s dobrim kontrastom, sjajne performanse procesora, glasne zvučnike, odlične dnevne i dobre noćne fotografije i naravno cijenu koja je sada još i niža nego kad su pisali o ovom telefonu. Visok broj prodanih primjeraka sugerira i zadovoljne korisnike.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda