• Meanit Start S5 košta nešto manje od 100 eura, a riječ je o 3G mobitelu
  • Xiaomi Redmi A1 je na akciji do 25. veljače
  • Meanit X3 košta 63 eura

Svi mi u našim kupovinama uređaja tražimo najbolji omjer cijene i onoga što uređaj nudi. No, ponekad i oni iz najnižeg cjenovnog razreda mogu odigrati svoju ulogu. Odabrali smo nekoliko pametnih telefona koji se nalaze upravo u tom razredu i čija cijena ne prelazi 100 eura.

Meanit Start S5

Meanitovi modeli redovito spadaju među one s najnižom cijenom, pa se tako radi o pametnim telefonima koji se obraćaju onima kojima je cijena presudna. Odnosno onima koji ne traže mobitel za jako zahtjevne zadatke. Specifikacija kaže kako dolazi s 2 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranom podataka. Ima Dual SIM, radi se o 3G mobitelu koji ima Android 11 Go operativni sustav. Cijena mu je 92,77 eura.

Xiaomi Redmi A1

Redmi A1 košta 99 eura, i dolazi iz Xiaomija koji je iznimno popularan i kod nas upravo zbog svojih mobitela koji dolaze s dobrom cijenom. Među takve spada i ovaj uređaj koji ima 6.52" ekran, 2 GB RAM, 32 GB prostora za pohranu podatak i Android 12 operativni sustav. Važno je napomenuti kako cijena vrijedi samo do 25.2. jer se ovaj model nalazi na akciji.

Meanit X3

Ako vam ne odgovaraju prethodna dva modela možda ovaj hoće. Cijena mu je 63 eura i trenutno je pametni telefon s najnižom cijenom. Specifikacija kaže kako ima 5.5" HD IPS ekran, QuadCore procesor, 2 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu podataka. Radi se o 3G Dual SIM, mobitelu koji ima Android 11 operativni sustav a koji dolazi s poklonom - držač za auto čeka vas ako kupite ovaj mobitel. Inače, i ovaj je model trenutno na akciji i to do 28.2.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda