• Samsung Galaxy A70 ima bateriju koja može izdržati dva dana
  • Galaxy Note 10 + omogućit će vam 18 sati gledanja video zapisao s jednim punjenjem
  • Huawei P 30 još je bolji - može izdržati 20 sati gledanja video zapisa

Korisnicima je danas osim kamere važna i baterija. Internet je prepun savjeta - tako je i kod nas - kako držati bateriju na visini zadatka. Po Mary Meeker reportu, koji je jedan od najvažnijih izvještaja za digitalni svijet, korisnici danas provode 3,7 sati dnevno na mobilnom telefonu pa nije nimalo čudno da žele bateriju koja će podnijeti sav taj streaming, društvene mreže, poruke i sve ostalo. Srećom, svijet baterija danas napreduje i ide prema vremenu u kojem smo već bili - kad su baterije trajale nekoliko dana. Tako bi novi Xiaomi Mi 10, koji dolazi sa 108 MP kamerom trebao izdržati dva dana rada, po specifikaciji proizvođača. No, dok taj ne dođe do nas, donosimo pregled mobitela s baterijom koja vas također ne bi trebala iznevjeriti.

Samsung Galaxy A70

Cijena ovog Galaxy A70 modela kreće se oko 3 tisuće kuna, a radi se o uređaju koji dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB za pohranu podataka. Mobitel je to koji je, po ocjeni recenzenata, digao ljestvicu kada je riječ o Samsungovoj seriji A. Kao pluseve su izdvojili sjajan AMOLED ekran (6,7”), bateriju, brzo punjenje, konzistentnu kvalitetu kamere i - pazite ovo - fantastične selfije koje ćete dobiti ako se fotografirate ovim uređajem. Baterija je 4500 mAh i trajat će 2 dana, ako niste zahtjevan korisnik. Kako i sami znate, trajanje baterije ovisi o tome kako se uređaj koristi. No, činjenica da drži dva dana kod bilo kakvih korisnika je fascinantna. Podržava i brzo punjenje.

Samsung Galaxy Note 10 +

Jedan od najboljih Samsungovih modela danas na tržištu je sigurno Galaxy Note +. Kamera je 4300 mAh, a po testovima koje je radila ekipa magazina GSM Arena, izdržat će 18 sati gledanja video sadržaja ili 12 sati surfanja po internetu. Ali, zamislite - 18 sati. Pa to može biti skoro cijela sezona neke serije odgledana na mobitelu! Ako putujete na Novi Zeland ili u Australiju, jako zgodno. Sam uređaj ima za bateriju zahtjevni 6,8” ekran pa i to valja uzeti u obzir. Cijena mu se kreće oko 8 tisuća kuna.

One Plus 7T

Za model OnePlus 7T Tom’s guide je napisao: “Ne razmišljajte previše, kupite odmah.” Kako su argumentirali, radi se o odličnoj vrijednosti za novac, mobitelu koji ima odličan softver, brzo punjenje i jako kvalitetno kućište. Čak su napisali i kako bi voljeli da OnePlus napravi ovakav model samo s manjim ekranom, a priznajemo da se i nama ta ideja jako sviđa. Što se baterije tiče, u uređaju se nalazi 3800 mAh baterija koja će izdržati 18 sati pregledavanja video zapisa ili 12 sati surfanja internetom.

Huawei P 30

Huawei P 30 hvaljeni je model, koji dolazi sa 6,47” ekranom, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu podataka. Cijena mu se kreće oko 6.300 kuna, a za sve vaše neometane užitke brine se 4200 mAh baterija, s kojom video zapise možete pregledavati 20 sati, a razgledavati po internetu više od 14 sati.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda