• Igra Ridiculous fishing osvojila je Appleovu nagradu za igru godine, a kad se pojavila imala je gotovo savršene ocjene
  • The Journey je realna igra u kojoj surfate na 300 valova po lokacijama diljem svijeta
  • Assasins Creed Pirates i Pirate Dawn vode vas u piratske bitke i istraživanje svjetskih mora

Dok sjedite na plaži, zašto ne bi igrali nešto s recimo - brodovima? Ili pod morem. Pecali. Uživali u vodenim aktivnostima i na malim ekranima. Iskopali smo baš ovakve, ljetne igre, ali i par koje će vas rashladiti.

Assassins Creed Pirates

Assassins Creed je dobro poznati serijal, koji već ima popriličan broj nastavaka od kojih su neki doista sjajni. Vjerujemo da gamerima koji ga igraju i tijekom ljetnih danas nedostaje pa preporučujemo mobilnu igru Assassins Creed Pirates. U njemu, vi ste kapetan Alonzo Batilla, a koji se na svojim proputovanjima susreće s ubojicama i templarima, a s kojima ulazi u real time bitke. Zanimljivo je da su u igri vremenski uvjeti jako važan faktor.

Pirate Dawn

Kad smo već kod pirata, ako vam ne leži najbolje igra Assassins Creed Pirates, isprobajte Pirate Dawn. U njoj ste i istraživač jer istražujete razna mora na koje vas put donese, ali i na kojima se borite protiv različitih neprijatelja, u koje se ne ubrajaju samo ljudi, već i morske nemani. Baš to čini ovu igru posebnom.

Ridiculous fishing

Ridiculous fishing smo već spominjali u različitim listama najboljih igara pa je zasluženo i na ovoj. Vaš je cilj neobičan - upecati ribu i ispaliti je visoko u zrak. Kad je objavljena igra je imala skoro savršene ocjene (što dovoljno govori o njenoj kvaliteti), a pomaže i činjenica da je na Appleovim nagradama proglašena igrom godine. Kritičari su hvalili dizajn igre, koji vas vuče na konstantno igranje.

The Journey

Samo ime - The Journey - sugerira nešto epski. A epsko je vaše surfanje po valovima, jer ste upravo vi surfer u ovoj zabavnoj mobilnoj igri. Ima preko 300 lokacija i pravih valova. Iza igre stoji Intellysurf, poznat po browser igri YouRiding, a koja ima preko milijun igrača diljem svijeta. Igru su nahvalili i oni koji nisu gameri, već surferi na valovima. Proizvođač kaže kako se igra stalno nadograđuje te naglašava realnost igre.

Sunken Secrets

Sunken Secrets tek vas djelomično vodi na more, no događa se na otoku na kojem skupljate i uzgajate, gradite kuće i povremeno se susrećete s morskim čudovištem. U recenzijama kažu kako se radi i jako zabavnoj igri, a i nama se čini kako će vam uzeti vremena i ponuditi dosta zabave.

Virtual regata

Za ljubitelje jedrenja tu je mobilna igra Virtual regata, koja će jednako zabaviti amatere i profesionalce. U njoj se utrkujete protiv jedriličara diljem svijeta, a različitim regatama. Ocijenjena je dosta dobro, a tako i izgleda.Speed boat racing

Kad smo već kod utrka na vodi ovakva lista ne može proći bez jedne utrke brzih brodova, a upravo to je igra Speed boat racing. Ima velik broj zadovoljnih korisnika i od svih sličnih igara najvišu ocjenu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter