• Call of Duty Mobile je u prvom mjesecu izlaska preuzeta 148 milijuna puta
  • Sky: Children of Light potpisuje ista ekipa koja je napravila The Journey
  • What a Golf? je komedija u kojoj ćete uživati, naročito ako mrzite golf

Svijet igara podijeljen je na nekoliko njih - konzole, PC, mobilne igre - a sve će, barem što se tiče novaca, preuzeti mobilne igre. Radi se o super brzo rastućem dijelu industrije što je i logično jer mobilne igre su doista svima na dohvat ruke. S krajem godine, to već dobro znate, dolazi i izbor najboljih. U ovom slučaju, mobilnih igara.

Call of Duty Mobile

Call of Duty je nezaobilazna igra na bilo kojoj platformi pa tako i na mobilnim uređajima. Podsjetimo, serijal Call of Duty pojavio se 2003. godine i do danas je izašao prevelik broj naslova da bi brojali. Ali, treba spomenuti kako su neki od naslova poput Modern Warfare igre promijenili žanr FPS-a, naravno na bolje. I dalje nam je to jedna od najdražih igara koje smo igrali (tek trebamo MW 2019. isprobati). Call of Duty Mobile je besplatna igra za Android i iOS koja je izašla početkom listopada ove godine, a koja će svim igračima s drugih platformi dati sličan osjećaj gameplaya kakav imaju i na recimo konzolama. Igra je u prvom mjesecu skinuta 148 milijuna puta, a na The Game nagradama je nominirana u kategoriji najbolje mobilne igre. Sve ovo je jako dobar razlog da igru i sami isprobate ako već niste.

Sky: Children of Light

Sky: Children of Light žanrovski spada u social indie avanturu, a u igri istražujete magično kraljevstvo tako da letite njime. A letite zahvaljujući (ponovo) magičnom plaštu. Samu igru je napravio isti studio koji je potpisao igru Journey - ta je pak proglašena jednom od najboljih igara svih vremena, a osvojila je i nekoliko nagrada za Igru godine. Inače, misao vodilja autora ovih igara je prvo odlučiti kakve emocije žele izazvati kod igrača što je jako zanimljivo jer se većina proizvođača vodi pravilima žanra. Sky: Children of Light je nominirana za mobilnu igru godine na The Joystick nagradama i na The Game nagradama.

Mini Motorways

Mini Motorways zvuči jako zabavno - strateška je to simulacija u kojoj radite ceste i ostale puteve u rastućem gradu. Ekipa koja je napravila ovu igru potpisala je također odlični i hvaljeni Mini Metro. Vizualno je minimalistička i to joj sigurno daje posebnu draž - kako su pisali gamerski mediji sigurno je da se radi o jednoj od najboljih igara 2019. godine. Ima sve što jedna dobra mobilna igra treba imati - vrlo je zarazna i nećete je se lako riješiti.

What a Golf?

Volimo igre s neobičnim imenima, one koje vas već s nazivom privuku. What a Golf spada upravo među takve. Iako naslov sugerira kako se radi o igri u kojoj igrate golf, ona je puno više od toga. GameSpot je napisao o njoj nešto zbog čega bi je svatko trebao poželjeti isprobati: What a Golf is a long running comedy game. Comedy game sugerira ne samo da ćete se jako dobro zabaviti već i da ćete se dobro nasmijati igrajući ovu igru. Epic games je napisao pak kako se radi o igri za sve one koji mrze golf. Uživajte!

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter