• Nokia G10 ima bateriju koja traje tri dana, kažu u Nokiji
  • Model je trenutno na akciji - košta 119 eura
  • Konkurencija su mu Xiaomi A1 i 9AT

Ovaj “niskobudžetni” Nokijin model, namjenjen je onima koji nisu zahtjevni kada je riječ o očekivanjima od jednog pametnog telefona. Zahtjevni naravno uzmite s dozom rezerve jer je to vrlo okviran pojam i ovisi o onome za što vam mobitel treba. Nekom je i manje od ovog dovoljno, a nekome ni puno više nije. Nokia G10 spada u razred jeftinijih mobitela, a cijena mu je u ovom trenutku 119 eura jer se nalazi na akciji koja traje do 28. veljače.

Odlična baterija

Mediji koji su ga testirali kažu kako se može pohvaliti doista fantastičnom baterijom, a i u Nokiji stavljaju jaki naglasak na bateriju. Kažu da će izdržati čak tri dana, no to vjerojatno ovisi o tome kako i za što telefon koristite. U testovima medija izdržala je preko 16 sati, što nije 3 dana, ali je i dalje sasvim solidan rezultat. Ovaj konkretni model dolazi 3 GB RAM-a, 32 GB prostora za pohranu podataka. Operativni sustav je Android 11, a uređaj je plave boje.

KUPITE GA OVDJE.

Što nudi konkurencija?

Za nešto manje eura - 112 - možete imati Xiaomijev model Redmi A1 koji dolazi s manje RAM-a - 2 GB, istom količinom prostora za pohranu podataka, no s Android 12 operativnim sustavom. S istom cijenom dolazi i Redmi 9AT koji ima 2 GB RAM-a, 32 GB prostora za pohranu podataka i Android 10 operativni sustav. Oba modela su solidni mobiteli za cjenovni razred u kojem se nalaze.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9