• Samsung Galaxy A03 košta 1.199 kuna
  • Dolazi s 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu podataka
  • Ima bateriju od 5000 mAh

Sve je više modela u Samsungovom donjem cjenovnom razredu, a jedan od njih je i tek pristigli Galaxy A03. Zanimljivo je kako Samsung napada ovaj segment izrazito jako, dok iPhone tu ni je zalazi. Ali, ne može se reći da među jeftinim mobitelima nije gužva - velik je broj modela između kojih možete birati.

Naglasak na dizajnu

Samsung Galaxy A03 košta 1.199 kuna, a dolazi s 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu podataka. Da, to jest “osnovna” ponuda, no ne bi se trebali zabrinjavati previše oko prostora za pohranu podataka jer ima MicroSD ulaz koji će ju proširiti. Najupečatljiviji na ovom modelu je ekran, kojeg i proizvođač ističe. Napominju kako će zahvaljujući HD+ tehnologiji, vaš će svakodnevni sadržaj izgledati oštro, bistro i jasno. Dakle, gledate li puno streaming sadržaja, ovaj mobitel bit će vam dobar partner u tim aktivnostima. U Samsungu su svoje modele počeli “gurati” u fashion segment, naročito one koji spadaju u premium liniju. Ovaj može nije takav, ali Samsung i dalje ističe profinjenost s kojom dolazi i dizajn kojim se ističe.

Baterija i kamera za svaki dan

Samsung Galaxy A03 ima stražnju kameru od 48 MP, a zahvaljujući kameri za percepciju dubine polja (2 MP) i vaše fotografije mogu imati ovu značajku. Prednja kamera od 5 MP ima opciju fokus, koja će omogućiti da vi budete u fokusu. Baterija je dosta jaka - ima 5000 mAh - i trebala bi izdržati cijeli dan rada. No to naravno ovisi o onome što na mobitelu radite. Operativni sustav je Android 11. Samsung Galaxy A03 je dakle, tzv. entry level model koji dolazi i s takvom cijenom. Inače, u istom cjenovnom razredu nalazi se i Samsung Galaxy A12, koji ima nešto slabije specifikacije.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Idealna za gamere željne preciznosti i kvalitete!

AOC periferija

Čudesni i vrhunski OLED ekran za kreativne profesionalce.

ASUS Zenbook OLED

6.55", 8GB, 128GB, Android 12.

NOTHING PHONE 1 5G