• Ima 6.78" ekran, 12 GB RAM-a, 256 GB prostora za pohranu podataka
  • Live wallpaper i ostali batmanovski dodaci posebno su zanimljivi
  • Cijena Batman mobitela je 1.313 eura

Asus mobiteli nisu bili česti u nas, no i to se konačno mijenja. Naime, stigao je Asus ROG Phone 6 i to Batman posebno izdanje. Kako i Asus navodi na svojim stranicama, mobitel je nastao u suradnji s Warner Bros.kućom, a jasno je kako mobitel i dodaci s temom ograničenog izdanja odaju počast “zagonetnom borcu protiv zločina, Batmanu.”

Live wallpaper i Always on panel

Live wallpaper, moramo priznati, izgleda apsolutno sjajno na ovom modelu i sigurno je nešto što ga izdvaja od ostatka ponude mobilnih uređaja. No, sve batmanovsko oko mobitela čini ga doista jedinstvenim uređajem u trenutnoj ponudi mobitela. I hardverski ovaj je mobitel moćan kao super junak s kojim dolazi. Ima doista impresivni 6.78" ekran (1080 x 2448, AMOLED, 165 Hz), 12 GB RAM-a, 256 GB prostora za pohranu podataka. Operativni sustav je Android 12, a naravno, uređaj je crne boje.

5G mobitel

Radi se o 5G mobitelu, koji dolazi s tri stražnje kamere (50 + 13 + 5 MP), dok prednja selfie kamera ima 12 MP. Od ovakvog, velikog mobitela očekivana je i velika baterija što je i slučaj - ima 6000 mAh bateriju, koja će vjerujemo izdržati sve zahtjevne zadatke koju pred nju stavite. Cijena ovog fantastičnog modela je 1.313 eura odnosno 9.899 kuna.KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda