• Honor Magic Lite 5G košta 2.279 kuna
  • Baterija će izdržati preko 15 sati rada
  • Dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka

Honor se vratio, odnosno, nakon što se i službeno odvojio od Huaweija, dolazi nam s novim modelima. Honor Magic Lite 5G je kako i ime sugerira 5G mobitel. Uzimate li danas novi mobitel sigurno je dobro odabrati onaj koji ima podršku za 5G mrežu. Cijene su im danas doista pristupačne pa je šteta ne uzeti jedan s obzirom na to da nas ova mreža sve bolje pokriva.

Magičan i lagan

Magic Lite dolazi s velikim 6,8” ekranom koji je sigurno sjajan za gledanje svih streaming sadržaja. I u svojoj ga je recenziji magazin TechAdvisor pohvalio, odnosno istaknuo kao jedan od pluseva. Osim toga, pisali su i kako se radi o odličnom gamerskom mobitelu, koji će primjerice kod igranja igre Call of Duty Mobile pokazati svu svoju snagu. Dakle, performanse su u “teškim” gamerskim uvjetima za svaku pohvalu. No to nije jedan stvar koju hvale - i baterija je na toj listi pohvala. Po njihovim je testovima izdržala malo više od 15 sati rada. To je doista odličan rezultat. Inače, ovaj konkretni model dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka. Ima tri stražnje kamere (48+2+2 MP) dok je prednja selfie kamera 16 MP. Operativni sustav je Android 11, a cijena 2.279 kuna.

Konkurencija?

Nedavno smo pisali o 5G modelima unutar ovog cjenovnog razreda i možemo reći da je poprilična gužva. Za krajnje korisnike to su izvrsne vijesti jer je izbor veći i svatko od nas može naći model za sebe. Među modele poput ovog spada One Plus Nord N10 5G čija je cijena do 1. svibnja 1.799 kuna Može se pohvaliti sa 128 GB prostora za pohranu podataka, čak 6 GB RAM-a i 6,4” IPS ekranom. Baterija će izdržati preko 15 sati surfanja po internetu odnosno gledanja streaming sadržaja. Operativni sustav je Android 10.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda