• Poco X4 Pro 5G trenutno košta 2.421 kunu
  • Žute je boje - nju i ne viđamo često na mobitelima
  • Ima dobru bateriju i ekran

Srednji cjenovni razred mobilnih uređaja uvijek je zanimljiv jer je tu poprilična gužva i često presuđuju nijanse. Kod ovog uređaja to bi mogao biti 5G - sama činjenica da se radi o 5G mobitelu, dovoljno je dobra za odabir. Kako i znate, 5G mreža već je dovoljno raširena uokolo nas da je pravo vrijeme za odabrati pametni telefon koji je podržava. A sigurni smo da znate i kako su 5G mobiteli danas doista dostupni velikom broju ljudi jer su im i cijene dovoljno niske. Poco X4 Pro 5G spada, rekli bismo, u niži srednji cjenovni razred jer mu je cijena trenutno 2.421 kunu.

Žuti mobitel

Kod mobitela boje su često razigranije nego kod recimo laptopa, koji su najčešće klasično crni. Mobitela ima u raznim bojama, no moramo priznati da žuta nije baš česta. Sigurni smo da će i to kod nekih kupaca biti presudna činjenica. No, što još osim 5G mreže i žute boje nudi Poco X4 Pro 5G? Za početak ćemo izdvojiti kako dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka, te kako ima podršku za NFC (koja ovisi o regiji), ali i kako je operativni sustav Android 11. Ono što je korisnicima jako važno je i baterija, za nju se svi najčešće raspitujemo i informiramo. Pa je važno spomenuti kako će baterija na ovom modelu izdržati nešto više od 14 sati surfanja odnosno oko 16 sati i 30 minuta gledanja video zapisa.

Dobro izbalansirana specifikacija

Tako nekako - dobro izbalansirana specifikacija - o ovom je modelu pisao magazin GSM Arena. Njima se, baš kao i nama, svidio dizajn uređaja, ali i baterija za koju kažu ne samo da je odlična već i da se munjevito brzo puni. Svidio im se i sjajni AMOLED 120 Hz ekran, koji ima jako precizno prepoznavanje boja. Poco X4 Pro 5G je dakle solidan pametni telefon koji dolazi i s dobrom cijenom. U tom se cjenovnom razredu nalazi i One Plus Nord CE 5G, koji je GSM Arena slično i ocijenila pa je i to model koji možete provjeriti.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda