• Cijena uređaja je 305 eura
  • Radi se o 5 mobitelu koji dolazi s 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu podataka
  • Ima četiri stražnje kamere

Bez imalo sumnje, Samsung je omiljeni mobilni brand - njihovi uređaji dominiraju, što je jasno iz udjela koji imaju na tržištu. Ono što je posebno impresivno je da ta dominacija traje već godinama, ali i činjenica da pokrivaju širok spektar potreba. Tako će svoj pametni telefon u Samsungu pronaći i najmanje zahtjevni korisnici i oni koji traže najviše od svog mobitela.

Srednja struja

Samsung Galaxy A23 5G pokriva srednji segment tržišta, dakle cilja na publiku koja traži dobar mobitel, dobre cijene. S obzirom na to da je ovo 5G mobitel jasno je da će ga uzeti u obzir i oni koji imaju potrebu za super brzim internetom. Vjerujemo da smo danas to svi mi. Osim 5G podrške, što je sigurno jedna od važnijih funkcionalnosti, ovaj mobitel dolazi s 6,6” ekranom, za koji u Samsungu kažu kako će uz FHD+ tehnologiju i stopu osvježavanja od 120 Hz, sadržaj koji gledate svakog dana izgledati glatkije i oštrije. Ima 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu podataka. Cijena uređaja je 305 eura.
.

Atraktivan dizajn i kamera s višestrukim objektivima

Samsung osim ekrana i hardvera, izdvaja i dizajn, ali il kameru s višestrukim objektivima. Uređaj naime dolazi s 4 stražnje kamere, od kojih glavna ima 50 MP. Prednja selfie kamera ima 8 MP. Baterija od 5000 mAh trebala bi omogućiti cjelodnevni rad i zabavu na ovom uređaju. I na kraju, s obzirom na to da će i mnoge gamerice i gamere imati ovaj mobitel na umu kod odabira telefona, treba reći kako dolazi s aplikacijom Game Booster. Ona, kažu u Samsungu, prati Vaše obrasce igranja kako bi optimizirala vijek trajanja baterije uređaja, temperaturu i memoriju, istodobno blokirajući pozadinske aktivnosti i obavijesti kako ne biste izgubili fokus.

KUPITE GA OVDJE.




Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda