• Samsung Galaxy A33 košta 2.749 kuna
  • Ima dvodnevnu bateriju i 6,4” FHD+ sAMOLED 90Hz ekran
  • Ima i četiri stražnje kamere

Tražite li novi mobitel koji je još k tome i 5G, možda je nedavno pristigli Samsung Galaxy A33 idealno rješenje za vas. Kao i svih prethodnih puta u našim člancima o kupovini novog telefona, preporučujemo da nabavite 5G uređaj. Cijene su im dovoljno niske, a brzine nevjerojatno visoke. Pokrivenost možete provjeriti kod vašeg operatera, ali sigurno je kako ćete imati jako brzu vezu tamo gdje 5G postoji. Jedan od takvih modela je dakle i Samsung Galaxy A33, čija je cijena u ovom trenutku 2.749 kuna.

KUPITE GA OVDJE.

Što nudi?

Samsung Galaxy A33 5G toliko je nov, da je vrlo malo recenzija, no oni koji su uspjeli napraviti prvi dojam, pišu kako se radi o uređaju koji daje dobru kvalitetu za ovu cijenu. Proizvođač ističe kako je otporan na vodu i prašinu, 6,4” FHD+ sAMOLED 90Hz ekran, a naročit naglasak stavili su na dvodnevnu bateriju. Za ekran pak pišu: “Gledajte što želite na super glatkom zaslonu svojeg uređaja Galaxy A33 5G od 90 Hz i saznajte kako se riječ svilenkasto može upotrijebiti za opis doživljaja gledanja.” Svakako treba spomenuti i četiri stražnje kamere (48 + 8 + 5 + 2 MP), odnosno prednju selfie kameru od 13 MP. Mnoge će veseliti i što ima optičku stabilizaciju slike, a nama se sviđa što dolazi s Game Booster aplikacijom. Ona naime prati vaše gamerske navike i na temelju njih optimizira rad baterije, temperaturu i memoriju; također blokira pozadinske aktivnosti i obavijesti. Inače, ovaj model ima 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka. Operativni sustav je Android 12.

Tko je konkurencija?

Što se 5G modela tiče, najbliži cijenom ovom modelu su Xiaomi Redmi Note Pro 5G, koji košta 2.754 kuna i Poco F3 5G, čija cijena iznosi 2.849 kuna. Poco F3 5G ima nešto veći ekran - 6,67”, a također dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka. Xiaomi isto ima 6,67” ekran, a dolazi s 8 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda