• Cijena Samsung Galaxy S21 FE 5G uređaja je 5.999 kn
  • Radi se o 5G uređaju koji ima Android 12 operativni sustav
  • Mediji su ga nahvalili

Još jedan odlični 5G mobitel došao je i na naše tržište. Kako dobro znate, 5G je mreža koja će nam u mnogočemu unaprijediti živote. Tako na primjer očekujemo kako će vozila na cesti zahvaljujući 5G mrežama komunicirati između sebe. Da je magla u Gorskom Kotaru, vašem će automobilu javiti drugo vozilo dok još niste ni krenuli. No, obične korisnike poput nas najviše ipak zanima brzina kojom ćemo pristupati sadržajima. A ona značajno raste. PC Mag pisao je kako će nam 5G uštedjeti 24 sata mjesečno u downloadima - gamerima recimo 7 sati mjesečno. Skidate li neku datoteku od 3 GB, uz 4G treba vam 40 minuta, a uz 5G - 35 sekundi. Dakle, Imamo sve razloge veseliti se svakom 5G uređaju.

Sve niže cijene 5G modela

Pametnih telefona koji podržavaju 5G sve je više i cijenom su postali doista pristupačniji. Kada smo na početku 2019, godine pisali o uzbuđenju koje vlada CES-om zbog 5G, predviđalo se kako će trebati nekoliko godina da dođemo do 5G mobitela pristupačne cijene. No, čini nam se da se to dogodilo puno brže i da već danas imamo velik izbor. Među najnovije 5G modele spada i tek pristigli Samsung Galaxy S21 FE 5G, čija cijena u ovom trenutku iznosi 5.999 kn.

Vrhunske performanse

Samsung Galaxy je popularna linija Samsungovih uređaja koja je ujedno i jedna od najprodavanijih na svijetu. I u ovoj liniji ima uređaja iz svih cjenovnih razreda. Samsung Galaxy S21 FE 5G spada u viši, no ono što nudi odgovara cijeni. Radi se o uređaju koji ima vrhunske performanse, a koji dolazi sa 6 GB RAM.a i 128 GB prostora za pohranu podataka. Pokreće ga Android 12 operativni sustav, a nekoliko je funkcionalnosti koje i sam proizvođač ističe. Ističu tako neometano kretanje po zaslonu. Tehnologija zaslona od 120 Hz, pišu, omogućuje super neometano kretanje uz optimiziranu brzinu osvježavanja, a brz odziv na dodir daje besprijekorne rezultate. Naglasak stavljaju i na zoom, pa ističu i kako 30 x Space Zoom uvećanje kombinira 3 x hibridno optičko uvećanje i 30 x digitalno uvećanje za krupne kadrove visoke rezolucije, dok opcija Engage Zoom Lock smanjuje vibracije, što više uvećavate prizor.

GSM Arena dala mu je 4,5 od 5, a kao pluseve istaknuli su sjajan ekran, odlične performanse kamere danju i noću, glasne stereo zvučnike.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter