• Poco C65 košta 139,99 eura
  • Poco X6 5G ima 6,67” ekran
  • Poco X6 Pro doživio je pohvale medija

Nekoliko novih Poco modela upravo je stiglo i mogu biti odličan izbor ako tražite novi mobitel. U ponudi su i 5G modeli ako je to ono što u ovom trenutku tražite, a s obzirom na pokrivenost tom mrežom u nas, nije loše imati jedan.

S najnižom cijenom dolazi Poco C65 - ona je u ovom trenutku 139,99 eura. Radi se o modelu koji ima 6,74" ekran, 6 GB RAM-a te 128 GB prostora za pohranu podataka. Operativni sustav je Android 13. Mediji su kod ovog modela pohvalili lijep dizajn sa solidnom kvalitetom izrade, pristojno svijetli LCD s brzinom osvježavanja od 90 Hz, dobar vijek trajanja baterije. Osim toga naglasili su dobre performanse kamere na dnevnom svjetlu, kao i proširivu pohranu s namjenskim microSD utorom odnosno audio priključak od 3,5 mm. Punjač je također uključen u maloprodajnu kutiju.

I 5G modeli su tu

Poco X6 5G je dakako 5G model, kojeg također pokreće Android 13 operativni sustav. Osim toga dolazi sa 6,67" ekranom, 8 GB RAM-a te 256 GB prostora za pohranu podataka. Cijena je 309,99 eura. Još jedan 5G model na listi je X6 Pro, koji je nešto napredniji. Ima 6,67" ekran, 12 GB RAM-a, 512 GB prostora za pohranu podataka, a pokreće ga Android 14 operativni sustav. Mediji koji su testirali mobiteli pohvalili su odličan ekran - oštar, svijetao, s visokom stopom osvježavanja, a također i podrškom za Dolby Vision. Napisali su i kako je brzina punjenja prema vrhu klase te kako HyperOS donosi neke cool nove značajke koje oživljavaju stari MIUI. Zaključili su i kako je izvedba bez premca u segmentu tržišta. I na kraju kako ima sjajne rezultate glavne kamere pri dobrom svjetlu, a posebno noću. Cijena ovog modela je 429,99 eura.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda