• Galaxy Z Fold3 je 5G mobitel koji dolazi s 12 GB RAM-a, 256 GB prostora za pohranu podataka
  • Ima 7,6” ekran
  • Cijena ovog paketa je 13.999 kuna

Samsung Galaxy Z Fold3 na GSM Areni dobio je visokih 4,4 od 5. GSM Arena popularno je odredište koje se mobitelima bavi duže od 20 godina. Ona je bila relevantan izvor informacija tada baš kao i danas. I upravo zato se često pozivamo na nju i njene komentare. Galaxy Z Fold3 vjerujemo znate - radi se o Samsungovom pametnom telefonu sa savitljivim ekranom, koji je sjajna inovacija. Mogao bi, jednom kad se rasprostrani, značajno smanjiti količinu tablet računala. Jednostavno, dolazi s ekranom koji je i pametni telefon i tablet. Zanimljivo je, kako je i GSM Arena pisala, da je naći konkurenciju ovom mobitelu jako težak zadatak jer je toliko jedinstven.

Najbolji mobitel sa savitljivim ekranom

Za ovaj se uređaj slažu kako je najzreliji model sa savitljivim ekranom, što je i logično jer je Samsung tu puno investirao. I tu ne mislimo samo na novce već i znanje. Inače, radi se o 5G mobitelu koji dolazi s 12 GB RAM-a, 256 GB prostora za pohranu podataka, 7,6” ekranom, Android 11 operativnim sustavom, podrškom za NFC…Sve što vam treba je tu, a i puno je pluseva s kojima dolazi. Među njih se svakako ubraja značajan napredak u odnosu na prethodne modele, činjenica da su oba ekrana bolja i svjetlija, podrška za S Pen, sjajan sustav zvučnika, solidna kamera. Dakle, kada je o mobitelu riječ doista je sve vrhunsko.

Samsung Galaxy Watch Active2

Pametni satovi su danas na većini ruku zamijenili obične satove, što nije čudno jer doista mogu poboljšati život. Ovaj konkretni model na TechRadaru je dobio ocjenu 4/5, a pohvalili su trajanje baterije, atraktivan minimalistički dizajn. S posljednjim softverskim ažuriranjem dolazi s odličnim opcijama koje svatko može iskoristiti. Inače, ovaj sat ima dnevno praćenje aktivnosti, automatsko prepoznavanje vježbe (više od sedam vrsta), a od senzora tu su brzinomjer, barometar, žiro senzor, senzor za mjerenje otkucaja srca, senzor za svjetlo. Ekran je 1.4" AMOLED 360 x 360, ima podršku za NFC, Bluetooth i WiFI. Cijena ovog paketa je 13.999 kuna.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

5G NE, 6.55", 8GB, 128GB, Android 11, crni

XIAOMI 11 Lite Smartphone

In-ear i naglavne, više modela

SENNHEISER slušalice

Pogledaj ponudu u nastavku i iskoristi odličnu priliku

Velika ponuda Lenovo prijenosnih računala sada uz popust -10%