• Samsung Galaxy Z Flip 3 je 5G mobitel
  • Uređaj dolazi s 6,7” ekranom (2640 x 1080 120Hz), 8 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka
  • Cijena iznosi 7.699 kuna

Preklopni mobiteli jedno su vrijeme u mobilnom svijetu bili pravi hit. Još pamtimo svoj Ericsson T10, koji je imao nešto poput poklopca i bio zgodan mali uređaj. Osim njega, imali smo i dvije preklopne Nokije - model 7200 i 2625. S modelom 2625 danas se igraju djeca. Pomamu za preklopnim telefonima stvorio je Motorolin model Star Tac koji je izašao 1996. godine, a izgledom je podsjećao na komunikator iz Star Treka. Prodao se u 60 milijuna primjeraka, a osim njega velik je uspjeh postigao i Motorolin Razr. To je ujedno i najprodavaniji preklopni mobitel koji se prodao u 130 milijuna primjeraka.Dakle, popularnost preklopnih telefona je bila neupitna no vremenom su preuzeli drugi formati. Danas, ponovo imamo preklopne modele, a među najljepše i najbolje spada Samsungov model Z Flip 3, koji je preklopni odnosno pametni telefon sa savitljivim ekranom. Cijena ovog modela, s pametnim satom Galaxy Watch 2, trenutno iznosi 7.699 kuna.

Bogat hardverom

Samsung Galaxy Z Flip 3 dolazi s 6,7” ekranom (2640 x 1080 120Hz), 8 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu podataka. Radi se o 5G pametnom telefonu kojim upravlja Android 11 operativni sustav. Sam uređaj je u odnose na prethodnike dobio značajna unaprjeđenja, a u svijetu savitljivih pametnih telefona radi se o modelu koji dolazi s najboljom cijenom. Popularna GSM Arena u svojoj recenziji kao pluseve ističe sjajan savitljivi dizajn, IPX8 rating za otpornost na vodu, fantastičan glavni ekran, korisniji manji ekran.

Galaxy Watch Active 2

Kako dobro znate, pametni sat vam danas može značajno unaprijediti život kroz svoje funkcionalnosti. Tech Radar magazin ovaj je model ocijenio s ocjenom 4 of 5, a razloge dobroj ocjeni našli su u dobroj bateriji i atraktivnom minimalističkom dizajnu. S posljednjim softverskim ažuriranjem dolazi s odličnim opcijama koje svatko može iskoristiti. Inače, ovaj sat ima dnevno praćenje aktivnosti, automatsko prepoznavanje vježbe (više od sedam vrsta), a od senzora tu su brzinomjer, barometar, žiro senzor, senzor za mjerenje otkucaja srca, senzor za svjetlo. Ekran je 1.4" AMOLED 360 x 360, ima podršku za NFC, Bluetooth i WiFi.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter