• Mobilni punjači mogu vas spasiti kad je baterija vašeg uređaja skoro pa prazna, a utičnice nigdje na vidiku
  • U Linksovom webshopu su na popustu do 24. svibnja, pa smo odabrali pet punjača koji bi vam mogli biti zanimljivi
  • Nema ih još puno u skladištu, požurite s kupovinom

Prijenosni elektronički uređaji postali su neizostavnim dijelom naše svakodnevnice. Na smartfone, tablet računala, pametne satove i druge gadgete oslanjamo se pri obavljanju poslova, razgovorima i dogovorima sa članovima obitelji, čitanje, pisanje, crtanje, zabavljanje djece i tko zna što sve još. Korisni su, praktični su, život bi nam bio puno kompliciraniji bez njih. Ali, kako bi mogli uredno funkcionirati i biti nam dostupni kada nam zatrebaju potrebno je redovno ih puniti. No, to nije uvijek jednostavno jer se zbog prirode posla ili drugih aktivnosti koje obavljamo često ne nalazimo u blizini utičnice za struju.

Takve situacije, primjerice, vrlo dobro poznaju ljudi koji su nerijetko na terenu ili jure s jednog sastanka na drugi. Također bi se u tome mogli naći i roditelji koji putuju na izlet ili godišnji odmor s djecom, ali i igračice i igrači igara u proširenoj stvarnosti kao što su Pokemon Go ili Harry Potter: Wizards Unite, koje su poznate po tome što nemilice žderu baterije pametnih telefona. Ako se prepoznajete u takvim i sličnim situacijama ili samo ne želite ostati s "mrtvim" uređajem negdje gdje ga ne možete odmah napuniti, vrijeme je da se osigurate. A kako to možete učiniti? Pa, vjerojatno najjednostavniji način je nabavka prijenosnog punjača (ili eksterne baterije, kako se te uređaje još naziva). Do nedjelje, 24. svibnja, veliki broj ovih korisnih i praktičnih uređaja u Linksovom webshopu možete nabaviti po značajno sniženim cijenama.

Odabrali smo pet modela raznih kapaciteta i mogućnosti, koji dolaze s godinom ili dvije godine jamstva. U Linksovom webshopu ih nije ostalo puno, pa požurite. Cijene se odnose na dan objave teksta.

Anker PowerCore 26800 - 389 umjesto 499 kuna

Ova zvijer od vanjskog punjača, kapaciteta 26800 mAh, dolazi s tri utora za USB i može bez problema više puta zaredom napuniti vaš pametni telefon, tablet računalo i gotovo sve druge uređaje koji podržavaju punjenje putem USB-a. Pritom koristi tehnologije PowerIQ i VoltageBoost kako bi osigurala najbrže moguće punjenje za uređaje koji inače ne podržavaju brzo punjenje. Napunite li ju jednom tijekom noći, ne morate razmišljati o punjenju cijeli tjedan. Dolazi s prednaponskom zaštitom od prednapona Multiprotect i prevencijom kratkog spoja.

Anker PowerCore II Elite - 369 umjesto 449 kuna

Vanjski punjač kapaciteta 20000 mAh također nudi brzo punjenje te prednaponsku zaštitu, osiguravajući istu izlaznu snagu kao i punjači za uređaje koji podržavaju standard Quick Charge 3.0.

Anker PowerCore 10400 - 129 umjesto 199 kuna

Tražite li nešto manje i lakše - a ipak moćno - ovaj će vam kompaktni vanjski punjač ponuditi kapacitet od 10040 mAh, dovoljno za dva kompletna punjenja za veliki broj pametnih telefona, kao i za višestruko dopunjavanje tijekom jednog ili više dana.

Trust Primo - 85 umjesto 99 kuna

Uz prijenosnu bateriju kapaciteta 10000 mAh najjeftiniji uređaj u ovom pregledu također može poslužiti i kao baterijska svjetiljka. Pri punjenju automatski detektira koji je kapacitet punjenja dostupna kako bi osigurao maksimalnu brzinu punjenja, možete odjednom puniti dva uređaja, a i pokazat će vam kolika je razina popunjenosti njegove baterije. Zaštićen je sustavom Smart Protection.

Cellularline - 99 umjesto 149 kuna

Cellularline nudi bateriju kapaciteta 5200 mAh koju ćete lako strpati u džep i koristiti za punjenje uređaja s utorom za USB-C.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Full HD, ULTRA HD, 4K kamera!

OVERMAX X-BEE DRONOVI

Spreman za svaku aktivnost!

HP 250 - 8GB, 256GB

Pouzdan za tvoju efikasnost!

HP 255 G7 - 8GB, 256GB