• Već od 63 eura
  • Akcije poput ove pravi su trenutak za novi mobitel po nižoj cijeni
  • Velik broj Apple modela je na sniženju

Ne vidimo puno razloga - zapravo niti jedan - zašto ne bi na akciji kupili svoj novi mobitel. A danas je pravi dan za to jer je velik broj mobitela na akciji u Linksu. Donosimo nekoliko modela vrijednih pažnje, a na vama je da istražite detaljno što se još nudi. Akcija je naravno ograničenog trajanja pa budite brzi.

KOMPLETNU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE.

Apple 12

Modelu Apple 12 cijena mu je pala s 893 na 806 eura pa se svakako radi o dobroj prilici. Ovaj konkretni model dolazi s 6,1" ekranom, 64 GB prostora za pohranu podataka. GSM Arena dala mu je visokih 4,2, a izdvojili su puno dobrih stvari. Među njima su atraktivan dizajn s izvrsnim pristajanjem i završnom obradom, odličan OLED ekran, glasni stereo zvučnici, vrhunska kvaliteta zvuka, dobra kvaliteta fotografija posvuda, danju i noću.

Samsung S23 Ultra

Želite li mobitel koji ćete imati sljedećih puno godina, vaš bi izbor mogao biti Samsung S23 Ultra, kojem je cijena 1.449 eura no samo do 16. veljače. Dakle, morate biti brzi. Inače, ovaj model dolazi s 6.8" ekranom, 12 GB RAM-a, 512 GB prostora zas pohranu podataka i Android 13 operativnim sustavo. GSM Arena ocijenila ga je s 4,7 od 5.

Xiaomi Redmi A1

Redmi A1 košta 99 eura, i dolazi iz Xiaomija koji je iznimno popularan i kod nas upravo zbog svojih mobitela koji dolaze s dobrom cijenom. Među takve spada i ovaj uređaj koji ima 6.52" ekran, 2 GB RAM, 32 GB prostora za pohranu podatak i Android 12 operativni sustav. Važno je napomenuti kako cijena vrijedi samo do 25.2. jer se ovaj model nalazi na akciji.

Meanit X3

Ako vam ne odgovaraju prethodna dva modela možda ovaj hoće. Cijena mu je 63 eura i trenutno je pametni telefon s najnižom cijenom. Specifikacija kaže kako ima 5.5" HD IPS ekran, QuadCore procesor, 2 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu podataka. Radi se o 3G Dual SIM, mobitelu koji ima Android 11 operativni sustav a koji dolazi s poklonom - držač za auto čeka vas ako kupite ovaj mobitel. Inače, i ovaj je model trenutno na akciji i to do 28.2.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9