• Druga generacija slušalica AirPods unaprijeđena je i poboljšana u odnosu na prethodnu
  • Nema boljih bežičnih slušalica koja bolje pristaju novijim izdanjima iPhonea
  • U Linksovom webshopu možete ih kupiti na rate, uz 12 mjeseci jamstva

Prvo izdanje slušalica AirPods, predstavljeno 2016. godine, vjerojatno je jedan od najprepoznatljivijih gadgeta te vrste na svijetu. Ali, imale su nekoliko nedostataka. U drugoj generaciji, nazvanoj AirPods Pro, ne samo što je većina tih nedostataka uklonjena, već su se u Appleu potrudili i obogatiti ih naprednim novim značajkama. Zbog toga možemo mirne duše reći kako su te bežične slušalice bez premca najbolje za najnovija izdanja iPhonea.

U Linksovom webshopu AirPods Pro možete nabaviti za 2379 kuna, uz jamstvo od 12 mjeseci i mogućnost otplate na do 12 rata. Ako još niste sigurni trebate li to učiniti, donosimo pregled razloga zašto bismo ih mi kupili.

Bolje pristaju u uho

Standardne Appleove bežične slušalice AirPods u neke se uši bolje smjeste, u neke lošije. Dio korisnika žalio se kako ih nikako ne može namjestiti tako da ne ispadaju. To je promijenjeno i poboljšano u novoj generaciji AirPods Pro, koje su puno bliže tome da pristaju svima.

Bolji zvuk

Pošto bolje pristaju u uho, AirPods Pro kvalitetnije zatvore kanal uha, omogućavajući bolji reprodukciju zvuka, s posebnim naglaskom na duboke tonove.

Aktivno poništavanje buke

Ali, nije samo u pitanju bolje pristajanje slušalice u uho. Vrlo popularna značajka u velikim gradovima i drugim lokacijama koje obiluju prekomjernim decibelima, aktivno poništavanje buke ugrađeno je u AirPods Pro. Bit ćete zahvalni za nju svaki put kad se nađete u bučnom okolišu dok slušate audio knjigu, podcast ili glazbu.

Nije problem oznojiti se

Otporne su ne samo na vodu (iako s njima ipak ne možete u bazen, rijeku ili more), već i na znoj - super su za teretanu i sve oblike vježbanja.

Osjetljive su na dodir

„Repić“ na slušalicama AirPods Pro možete upotrijebiti kako bi uključili ili isključili načine rada povezane s poništavanjem buke, odgovarali na pozive i upravljali reprodukcijom glazbe.

Za upravljanje možete koristiti glas

Zahvaljujući Appleovom čipu H1 ove će se slušalice aktivirati kad naglas izgovorite "hey Siri" i date im nalog što trebaju raditi.

Napredni načini rada

Način rada Transparency, recimo, može pripustiti zvukove iz okolišta kako ne biste propustili svoju postaju ili se uključili u razgovor. Aktivirat ćete ako pritisnete i zadržite pritisak na 'repiću'. Stisnete li jednom zaustavit ćete ili ponovno pokrenuti reprodukciju glazbe, učinite li to dva puta prebacit ćete se na iduću pjesmu, a tri puta na onu iza nje

Ne morate imati iPhone

AirPods Pro moguće je povezati i s uređajima s operativnim sustavima Android i Windows.

Izdržljiva baterija, praktično punjenje

U Appleu kažu kako AirPods Pro mogu izdržati 4,5 sati stalne reprodukcije glazbe s uključenim aktivnim poništavanjem buke i razinom zvuka na oko 50 posto. U pojedinim testiranjima taj je broj išao i iznad pet sati. Uz to, super praktično kućište nudi mogućnost dopunjavanja kako bi slušalice potrajale punih 24 sata, a i kompatibilno je s bllo kojim bežičnim punjačem koji podržava standard Qi. Naravno, možete ih puniti i na klasičan način, koristeći priključak Lightning.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Full HD, ULTRA HD, 4K kamera!

OVERMAX X-BEE DRONOVI

Spreman za svaku aktivnost!

HP 250 - 8GB, 256GB

Pouzdan za tvoju efikasnost!

HP 255 G7 - 8GB, 256GB