• Sjajna prilika za novi mobitel
  • Akcija traje do specifičnog datuma ili isteka zaliha
  • Potražite novi 5G mobitel

Pogledamo li Google Trends podatke vidjet ćemo da je potraga za Xiaomijem bila u stabilnom rastu, kao i da je sada postojana. Nimalo čudno, s obzirom na to da se radi o kvalitetnim mobitelima dobre cijene. A cijena je ovih dana još bolja jer je počela Xiaomijeva ljetna akcija u kojoj vas očekuje i do 33 % popusta. Riječ je o ljetnoj ponudi koja traje do specifičnog datuma ili do isteka zaliha pa je dobro požuriti po svoj novi mobilni uređaj, ako tražite jedan. Ponuda je odlična.

KOMPLETNU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE.

Redmi A2 - 89 eura

Za 89,99 eura Redmi A2 može brzo biti vaš! Radi se o entry level modelu koji dolazi s 2 GB RAM-a, 32 GB prostora za pohranu podataka, Android 12 operativnim sustavom i 6,52” ekranom. Dakle, riječ je o Soldinom, a jeftinom modelu. Možete ga dobiti u crnoj, plavoj ili zelenoj boji.

Redmi 9AT - 99 eura

Želite li nešto bolji telefona za tek 10 eura više, svakako provjerite model Redmi 9AT, čija cijena je 99,99 eura. Ima slične specifikacije - 2 GB RAM-a, 32 GB prostora za pohranu podataka, Android 10 operativni sustav, no kamera je na ovom modelu nešto bolja pa ako je to ono zbog čega kupujete novi model, provjerite ovaj.

Xiaomi 11 Lite 5G - 299 eura

Puno je razloga zašto odabrati 5G mobitel, a vjerujemo da je brzina najvažniji. 5G mreža omogućava da ste doista brzi i da ne morate brinuti o davnim mukama sporog interneta. Xiaomi 11 Lite 5G košta 299 eura i dolazi s 8 GB RAM-a, 128 GB prostora za pohranu podataka, 6,55” ekranom. Tri zadnje kamere su 64 + 8 + 5 MP, dok prednja selfie kamera ima 20 MP.

Redmi Note 12 Pro 5G - 314 eura

Puno je kvaliteta s kojima dolazi Redmi Note 12 Pro 5G, a mi ćemo izdvojiti odličnu kameru i bateriju s kojom gotovo 18 sati možete gledati streaming sadržaje. Osim toga dolazi sa 6 GB RAM-a, 128 GB prostora za pohranu podataka, Android 12 operativnim sustavom i 6,67” ekranom.

KOMPLETNU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda